حجت الاسلام روحانی:

خطری که انقلاب را تهدید می کند از درون است

صریر: پژوهشگر انقلاب اسلامی و تاریخ معاصر خطری که اساس انقلاب را تهدید می کند از درون کشور دانست و گفت: خطری که کشور را تهدید می کند آمریکا، اسرائیل و انگلیس نیست، امروز خطر ما از درون و برخی غرب زدگان است.

به گزارش صریر از تبریز، حجت الاسلام و المسلمین سید حمید روحانی مورخ و پژوهشگر تاریخ انقلاب اسلامی، پیش از ظهر امروز در همایش بین المللی «از نهضت مشروطیت تا انقلاب اسلامی با محوریت جبهه مقاومت اسلامی» در دانشگاه هنر اسلامی، اظهار داشت: اسلام منهای اصالت ها یک اسلام تهی و بدونه اثر است.

وی ادامه داد: قدرت طلب ها و مقام پرستان اسلام را بدونه حاکمیت اصالت ها می خواستند و سخنشان این بود که باید اسلام به گونه ای در جامعه پیاده شود که با پدیده اشرافی گری مغایرت نداشته باشد و در مقابل پیروان اسلام ناب محمدی تهی شدن اسلام از اصالت را سبب عدم اثرگذاری آن می دانستند..

روحانی با اشاره به نفوذ روحانیت در دربار صفوی، ابراز داشت: علما در جریان جنگ با عثمانی به دنبال آن بودند که این جنگ اتفاق نیافتد چرا که به نفع اسلام و تشیع نبود،روحانیت همچنین به دنبال مقابله با سلطه جریان تصوف بودند، علما مظلومانه حقارت ارتباط با شاهان صفوی را برای مقابله با ظلم شاهان را به تن خریدند.

وی با بیان اینکه علما به دنبال ظلم ستیزی، مبارزه با بیگانه گان و مقابله با تجاوز بیگانگان بودند، ابرازد داشت: مقابله با تجاوز دشمن یک اصل اسلامی است، در جریان جنگ با روسیه علما بودندکه در برابر آن ها ایستادند، اگر خیانت ها قاجاریه نبود و اگر حمایت می شد این جنگ ها طوری دیگر می شد.

پژوهشگر تاریخ معاصر دفاع از مظلوم، عدالت خواهی، مقاومت و استقلال طلبی را از دیگر محور های اصول اسلامی در اندیشه علما عنوان و تصریح کرد: امام راحل با روحیه انقلابی خود چرا تا سال ۴۱ ساکت بودند؟ علت آن این بود که تا زمان زعامت آیت الله بروجردی به خود اجازه انجام حرکتی خلاف ولی فقیه زمان نداد.

وی با بیان اینکه اکثر مورخان ما ماسون بودن و برخلاف جریان ماسون دست به قلم نشده اند، ابراز داشت: جریان مولا علی کنی در تاریخ آن گونه که باید نیامده است، جریان منورالفکری سخنشان تهی اسلام از ریشه و ولایت بود، تسلیم و سازش و کرنش بود.

روحانی با اشاره حرکت های علما در طول تاریخ را در مسیر محور های اساسی اسلام دانست و ادامه داد: در جریان عدالت خواهی، نامه میرزای شیرازی، قرارداد رویترز و دیکر مسائل این علما بر اساس آثار آن ها به دنبال اسلام اصیل و حاکمیت مفاهیم آن بودند، اجرای احکام اسلام ، رفع ظلم و رسیدگی به مردم از خواسته های علما بود.

وی با اشاره به اسناد تاریخی مقابله علما با ظلم، خودکامگی و نفوذ بیگانگان، ابراز داشت: ستارخان از محور های مهم تاریخی است که به صورت دقیق حق آن ادا نشده است و باید مورد بررسی کرد، روزی باید در همین تبریز سمینار و نکوداشتی برای ستارخان برگزار و کتاب هایی را در شأن این شخص تدوین شود.

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به جریان اسلام خواهی بر اساس اصالت های دینی از سوی روحانیت، ابراز داشت: امام راحل نیز در جریان حرکت های علمایی چون نواب و شیخ فضل الله همین استقرار اسلام ناب و یاری ستم دیدگان برای حاکمیت عدالت را دنبال می کرد.

وی حزب الله را چیکده انقلاب اسلامی خواند و ادامه داد: آنچه چیزی که حزب الله لبنان را پیروز کرد، موشک و تجهیزات نظامی نبود بلکه پیروزی از اسلام ناب بود، در دوره‌ای به اسم اعتدال، آزادی خواهی کشور های اسلامی را وابسته کردند، این فکر بودکه  بدونه اتکا به یک قدرت خارجی نمی توان بر دیکتاتورهای حاکم مقابله کرد.

روحانی ابراز داشت: در جریان کاپیتولاسیون امام خمینی (ره) تنها کسی بود که در برابر آن ایستاد، نه جبهه ملی، نه نهضت آزادی و نه ناسیونالیست ها به جهت این فکر که ما نمی توانیم با آمریکا مقابله کنیم، در برابر این جریان خفت بار سکوت را اختیار کردند،.

وی با بیان اینکه بسیاری به دنبال مقابله با آمریکا، اسرائیل و شاه نبودند و تنها به دنبال آزادی قلم و برخی آزادی ها بودند، ادامه داد: امام راحل کسی بود که معادله ها را به هم ریخت، اسرائیل را به رسمیت نشناخت و در برابر شاه ایستاد و آمریکا را شیطان بزرگ خطاب کرد.

این استاد تاریخ انقلاب اسلامی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی از طریق سپر بلا و جنگ نیابتی به دنبال حفظ خود بود، ابراز داشت: اسرائیل ملک حسین جلاد را به جان فلسطین انداخت و ۲۵ هزار جوان فلسطینی آموزش دیده را قتل عام کرد که برای نفس راحت کشیدن اسرائیل بود و در مورد ایران نیز صدام را به جان ایران انداختند.

وی داعش را نیز در همین مسیر برای به خاک و خون کشیدن کشور های اسلامی برای صیانت از اسرائیل خواند و ابراز داشت: تا جایی این جریان دامه داشت که آل سعود از پشت پرده حمایت خارج شد.

نفوذ باز نکنیم و بصیرت نداشته باشیم و قاطع نایستیم دچار آسیب خواهیم شد، خطری که کشور را تهدید می کند آمریکا، اسرائیل و انگلیس نیست، امروز خطر ما دکتر روحانی رییس جمهور است است، روحانی فکر کرده به صحنه آمده است، در حاشیه دکتر روحانی کتاب ایرانی و جهانی شدن سریع القلم به این مسأله می توان پی برد.

وی افزود: روحانی در حاشیه این کتاب صریحا می گوید که برای جهانی شدن باید اصالت های اسلامی کنار گذاشته شود، روحانی توسعه را در جهانی شدن دانسته است و شرط آن را پیاده نشدن اسلام به تمام معنا و چشم پوشاندن از اسلام ناب دانسته است، وی اعتقاد دارد استقلال در دهکده جهانی پوچ است.

روحانی افزود: امروز به دنبال گرفت اصالت ها هستند، به دنبال آن هستند که دوران سیاه سیاه ستم شاهی و حاکمیت آمریکا را بازگردانند و برای آن نقشه عمیق دارند، تنها  رهبری ایستاده است، امروز روحانیت ما در برابر خد متهم هستند، روحانیت، ائمه جمعه، وعاض و علما کوتاهی کرده اند و پشت سر رهبری نایستادند.

وی ادامه داد: این را به مردم و جوانان القا کرده که بیکاری و مشکلات در عدم ارتباط با آمریکا و تقصیر رهبری است، رهبری در این فضا اجازه مذاکره را داد ولی گفت که مذاکره بیهوده است، روحانی در مذاکره مردم را کنار گذاشت و این بدعت را ایجاد کرد، دکتر سریع القلم مشاور روحانی صریحا گفته است که سیاست خارجی از خیابان های به دستگاه دیپلماس کشور کشور منحصر شود.

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: دکتر روحانی با تمام وقاحت روحانی با تمام وقاحت در تلویزیون می آید و آن گونه سخن می گوید، امیدوارم روحانی را به جرم دروغ و تهمت، حرکت خلاف ولایت و به جرم خیانت به دادگاه کشیده شود و محاکمه شود، در جایی می گوید ما باید مانند متهجرین خودمان را به مشتی کلمات بی روح امام راحل محدود نکینم.

وی احمدی نژاد را با اسلام ایرانی یک آسیب دانست و گفت: آزموده را آزمودن خطاست، روحانی و احمدی نژاد در آزمون خود رد شدند، احمدی نژاد به این اسلامی ایرانی ضربه زد و به دنبال اسلام ناسیونالیستی بود، ای کاش شورای نگهبان در جریان تأیید صلاحیت ها کتاب ایران وجهانی شدن را می دید، آیا اصلا روحانی در انقلاب یک سیلی خورد و بازداشت شد؟ حزب الهی ها و بسیج باید وارد کار شوند.