رفتن به بالا
  • تعداد اخبار امروز : 0 خبر
  • شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲
  • السبت ۱۵ ربيع أول ۱۴۴۵
  • 2023 Saturday 30 September
فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی:

امنیت و آرامش جامعه خط قرمز پلیس است

صریر: سردار محمدی گفت: خودم به نیابت ازهمکاران انتظامی استان تعهد می دهم که در تامین نظم و امنیت از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نباشیم.

به گزارش خبرنگار صریرینوز در تبریز، سردار علی محمدی امروز در جمع خبرنگاران با گرامی داشت یاد و خاطره شهید “صارمی” و تبریک روز خبرنگار، اظهار داشت: خبرنگاری یکی از مشاغل پرارزش،پرمعنا و اثرگذار در جامعه است و ارائه اخبار و اطلاع رسانی از حوادث،رویدادها و عملکرد سازمان ها و مسئولان از وظایف خطیر خبرنگاران در جامعه است.

فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی، با قدردانی از تعامل، همکاری ها، مساعدت ها و پشتیبانی خبرنگاران از پلیس استان، تصریح کرد: اصحاب رسانه و خبرنگاران به عنوان یار و مددکار پلیس در بحث کنترل و پیشگیری از جرایم می توانند اثرگذار باشند و قلم خبرنگاران می تواند تثبیت کننده امنیت و آرامش در جامعه باشد.

سردار “محمدی” با اشاره به اثرگذاری اخبار و عملکرد پلیس در جامعه عنوان کرد:قلم خبرنگاران نافذ بوده و با ظرافت و لطافت خاصی پیام ها و اخبار توسط اصحاب رسانه نشر و انعکاس می یابد.

این مقام ارشد انتظامی با بیان این که  پلیس به دنبال برقراری امنیت و آرامش در جامعه است، افزود: این مهم زمانی محقق می شود که آرامش روحی، فکری و روانی در جامعه بوجود بیاید و این با قلم و نگاه آگاهی بخش خبرنگاران محقق می شود .

فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی با تاکید بر تحلیل موضوعات در حوزه پیشگیری از جرائم، بیان موضوعات اجتماعی و نقش پلیس در حوزه های امنیتی و پیشگیری از جرایم، گفت:در پیشگیری وکنترل جرایم رسانه ها می توانند نقش اساسی را ایفا کنند چرا که هرچقدر آگاهسازی و پیشگیری اجتماعی در جامعه توسعه یابد به همان میزان نیز جرایم کاهش یافته و کنترل خواهد شد .

سردار محمدی همچنین با بیان این که خبرنگاران همانند پلیس امین جامعه اند و این امانتداری وظیفه آنان را سنگین تر می کند،اظهار داشت:دقت نظر حبرنگاران نشان دهنده تیزهوشی، علاقه به کار و ایفای درست نقش آنان است .

فرمانده انتظامی استان به میزان تماس های مردمی با سامانه ۱۱۰ اشاره کرد و افزود: در ۴ ماهه سالجاری تعداد ۹۴۲ هزار و ۹۶۹ مورد تماس با مرکز فوریت های پلیسی استان برقرار شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل با افزایش ۱۶ درصدی شاهد هستیم و از این تعداد ۳۵۲ هزار و ۹۲۲ عدد تماس عملیاتی شده است و رضایتمندی ۸۸ درصدی در این حوزه داریم.

سردار محمدی به تاثیر  روحی و روانی جرم سرقت در جامعه اشاره کرد و گفت: رتبه استان در وقوع جرم سرقت ۲۹ بوده یعنی از نظر تعداد و فراوانی وقوع جرم سرقت در رتبه های پائین قرار داریم که در سال جدید وقوع جرم سرقت در استان نسبت به مدت مشابه سال قبل کنترل و کاهش یافته و در این مدت تعداد ۲هزار و ۹۵۹ سارق دستگیر و تحویل مراجع قضائی شده است .

وی با اشاره به وضعیت ترافیک در استان از کاهش آمار فوتی ها از تصادفات جاده ای در استان در سالجاری خبر داد و گفت:در بحث کاهش ترافیک در مرکز استان بخصوص هسته مرکزی شهر تبریز پلیس استان مطالبه گر بوده و باید تمامی دستگاههای دخیل در امر ترافیک پای کار باشند تا بتوانیم با همفکری، تعامل و خرد جمعی معظل ترافیک را در شهر تبریز حل و فصل کنیم که در این زمینه نیازمند همکاری و یاری اصحاب رسانه هستیم.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه امنیت و آرامش جامعه خط قرمز پلیس است، خاطرنشان کرد: در سال جدید تعداد ۹۸ اراذل و اوباش دستگیر و ۲۳۸ نفر از اراذل و اوباش شناسنامه دار نیز احضار و از آنها تعهد اخذ و در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۱۹ قبضه کلت جنگی به همراه مهمات مربوطه در استان کشف شده است.

فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی در پایان تاکید کرد: خودم به نیابت ازهمکاران انتظامی استان تعهد می دهم که در تامین نظم و امنیت از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نباشیم و با مشارکت و همراهی مردم و مسئولان استان، امنیت پایدار و در خور شان و منزلت مردم شریف استان را تامین و فراهم کنیم.

اخبار مرتبط

نظرات

یادداشت ویژه

روضه رضوان با نفس گرم «فخرالذاکرین» مکتب مرثیه تبریزی

به گزارش صریرنیوز: فرشید باغشمال: با درگذشت «مرحوم حاج‌فیروز زیرک‌کار»، آخرین بازمانده «مکتب مرثیه تبریز» از میان‌مان رفت و سینه‌ای از معارف ارادت‌ورزی به آستان قدسی اهل‌بیت علیهم‌السلام را با خود به سرای جاوید برد. ۱۹ مرداد ۱۳۹۹، روزی که «مرحوم حاج فیروز زیرک‌کار» معروف به «فخرالذاکرین» پیر عارف‌مسلک آستان مقدس آل‌الله رخت از دنیا بست و  در مقبره معروف به «حمال تبریزی» آرام گرفت. سال ۱۳۹۹ همین موقع‌ها بود که نهادهای فرهنگی و بی‌فرهنگی! مسابقه بَنِرزنی برای تسلیت آن بزرگوار گذاشته بودند. با فروکش آن موج‌سواری‌های دل‌آزار، یاد و نام مرحوم زیرک‌کار به فراموشی سپرده شد. به بهانه همین خاموشی و فراموشی در سومین در ماه محرم، یادی می‌کنیم از شعر، شخصیت والا و سبک و سیاق زندگی مردی که اسوه نوحه و مدیحه معاصر در تبریز و آذربایجان و ایران‌مان است.  با درگذشت «مرحوم حاج‌فیروز زیرک‌کار»، آخرین بازمانده «مکتب مرثیه تبریز» از میان‌مان رفت و سینه‌ای از معارف ارادت‌ورزی به آستان قدسی اهل‌بیت علیهم‌السلام را با خود به سرای جاوید برد. مرحوم حاج‌فیروز زیرک‌کار سال ۱۳۱۵ در محله دوه‌چی تبریز چشم به جهان گشود. او تا نوجوانی در یک خانه قدیمی در محله دیک‌باشی تبریز،  سَرِ دار قالی کار می‌کرد و سرگرم معاش روزانه خانواده بود. تا سیزده چهارده سالگی مجالی برای درس‌خواندن نیافت و حتی از سواد خواندن و نوشتن هم بی‌بهره بود. به شوق نوحه‌خوانی؛  از «دار قالی» تا «مدرسه شبانه» در عاشورای یکی از همین سال‌ها، دسته‌ای از محله می‌گذرَد. نوجوانی هم‌سن‌ و سال فیروز تکه‌کاغذی به دست گرفته و نوحه می‌خوانَد. کوی و برزن های‌های به گریه می‌افتد. فیروز 13 ساله بی‌اختیار دست از دار قالی می‌کِشد و دل به شعر جانسوز آن نوجوان می‌بازد. از سویی رشک کودکانه و از دیگر سو شوق نوحه‌خوانی در جانش زبانه می‌کشد: «خوش‌به حالش، چه خوب می‌خواند! چه می‌شد من هم می‌توانستم مثل او نوحه بخوانم!» (1) آن شب تا صبح، پنهانی اشک می‌ریزد و با حسرتِ درس و مشق، به خواب می‌رود. صبح فردا با اراده‌ای که حسرت دیروز در جانش دمیده راهی «مدرسه ناجیان» می‌شود. در عرض ۲ سال درس شبانه، کلاس ششم را تمام می‌کند و در پایان سال دوم، تصدیق کلاس ششم را می‌گیرد. از همین سال‌ها وارد هیات‌های تبریز می‌شود. «یک دفعه دیدم، کل اشعار نیّر را حفظ شده‌ام»! حالا او جوان 18 ساله‌ای است که نه تنها می‌تواند نوحه بخواند بلکه «حفظ نوحه» یکی از دلبستگی‌های هر روزه اوست. در این سال‌ها «کنزالحسین» سیدرضا حسینی معروف به «سعدی زمان» وِرد روزهای بیقراری اوست و سرانجام آن اتفاقی که قرار است شعله در جان نوحه‌خوان جوان بکشد، می‌افتد. آشنایی با شیخ ذاکران، «حاج حسن جهازچی» در یکی از هیات‌های محله امیرخیز او را جدی‌تر به وادی نوحه ترکی و عربی و فارسی می‌رساند. خود حاج‌ فیروز این آشنایی را چنین توصیف می‌کند: دیدم که واقعا حاج‌حسن جهازچی یک مقوله دیگری است. از روی کتاب نمی‌خوانَد. از حفظ می‌خواند و مثل دریا موج می‌زند. از یک نفر که کنارم نشسته‌بود، پرسیدم حاج‌حسن این شعرها را از کجا می‌خواند؟ گفت نَیـّـر داری؟ (2) ...

آخرین خبرها