رفتن به بالا
  • تعداد اخبار امروز : 0 خبر
  • شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲
  • السبت ۱۵ ربيع أول ۱۴۴۵
  • 2023 Saturday 30 September

صریر: همزمان با روز کارگر و به مناسبت گرامیداشت مقام کارگر، مراسم سفیران پاکی با حضور ۱۵۰۰ نفر ازپاکبانان شریف و زحمت کش شهرداری تبریز، مدیران شهرداری، رئیس و دو عضو شورای اسلامی شهر در مرکز همایش‌های بین‌الملی خاوران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار صریرنیوز در تبریز، حجت‌الاسلام رسول برگی، رئیس شورای اسلامی شهر تبریز در این مراسم اظهار کرد: شهردار تبریز فردی علاقمند به مسائل کارگری و حل مسائل و مشکلات این قشر زحمتکش جامعه به‌خصوص در بدنه مجموعه شهرداری تبریز است.

وی افزود: در یک سال گذشته اقدامات مهمی از سوی شهردار تبریز در راستای احقاق حقوق کارگران صورت گرفته است که در گام اول کارگران بخش فضای سبز در طرح ساماندهی نیروهای شهرداری قرار گرفتند.

برگی خاطرنشان کرد: در ادامه طرح ساماندهی نیز  کارگران بخش‌های تنظیف و خدمات نیز مشمول طرح ساماندهی خواهند بود طوری که تمام مزایایی که کارگران شرکت همشهری دریافت می کنند به پاکبانان زحمت‌کش نیز تعلق می یابد.

 

به گزارش خبرنگار ما این مراسم آیتم‌های مختلفی همچون موسیقی، طنز، استندآب کمدی و تواشیح داشته و در ادامه جلسه پرسش و پاسخ به درخواست کارگران برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رسول برگی، یاسین بجانی و احد صادقی در این مراسم، سوالات و مطالبات کارگران شهرداری تبریز را که عمدتا دغدغه امنیت شغلی و مزایای قانونی است را استماع کرده و قول مساعد پیگیری آنها را دادند. به گفته سه عضو شورای اسلامی شهر تبریز پیگیری حق و حقوق قانونی پاکبانان را وظیفه خود می دانند و بی شک اخبار خوش و امیدوار کننده از زبان شهردار تبریز اعلام خواهد شد. گفتنی است پس از توضیحات اعضای شورای اسلامی شهر به سئوالات کارگران که با تشویق حاضرین همراه شد مراسم سفیران پاکی با  بخش‌های فرهنگی و اهدای هدایا به پاکبانان برگزیده ادامه یافت.

اخبار مرتبط

نظرات

یادداشت ویژه

روضه رضوان با نفس گرم «فخرالذاکرین» مکتب مرثیه تبریزی

به گزارش صریرنیوز: فرشید باغشمال: با درگذشت «مرحوم حاج‌فیروز زیرک‌کار»، آخرین بازمانده «مکتب مرثیه تبریز» از میان‌مان رفت و سینه‌ای از معارف ارادت‌ورزی به آستان قدسی اهل‌بیت علیهم‌السلام را با خود به سرای جاوید برد. ۱۹ مرداد ۱۳۹۹، روزی که «مرحوم حاج فیروز زیرک‌کار» معروف به «فخرالذاکرین» پیر عارف‌مسلک آستان مقدس آل‌الله رخت از دنیا بست و  در مقبره معروف به «حمال تبریزی» آرام گرفت. سال ۱۳۹۹ همین موقع‌ها بود که نهادهای فرهنگی و بی‌فرهنگی! مسابقه بَنِرزنی برای تسلیت آن بزرگوار گذاشته بودند. با فروکش آن موج‌سواری‌های دل‌آزار، یاد و نام مرحوم زیرک‌کار به فراموشی سپرده شد. به بهانه همین خاموشی و فراموشی در سومین در ماه محرم، یادی می‌کنیم از شعر، شخصیت والا و سبک و سیاق زندگی مردی که اسوه نوحه و مدیحه معاصر در تبریز و آذربایجان و ایران‌مان است.  با درگذشت «مرحوم حاج‌فیروز زیرک‌کار»، آخرین بازمانده «مکتب مرثیه تبریز» از میان‌مان رفت و سینه‌ای از معارف ارادت‌ورزی به آستان قدسی اهل‌بیت علیهم‌السلام را با خود به سرای جاوید برد. مرحوم حاج‌فیروز زیرک‌کار سال ۱۳۱۵ در محله دوه‌چی تبریز چشم به جهان گشود. او تا نوجوانی در یک خانه قدیمی در محله دیک‌باشی تبریز،  سَرِ دار قالی کار می‌کرد و سرگرم معاش روزانه خانواده بود. تا سیزده چهارده سالگی مجالی برای درس‌خواندن نیافت و حتی از سواد خواندن و نوشتن هم بی‌بهره بود. به شوق نوحه‌خوانی؛  از «دار قالی» تا «مدرسه شبانه» در عاشورای یکی از همین سال‌ها، دسته‌ای از محله می‌گذرَد. نوجوانی هم‌سن‌ و سال فیروز تکه‌کاغذی به دست گرفته و نوحه می‌خوانَد. کوی و برزن های‌های به گریه می‌افتد. فیروز 13 ساله بی‌اختیار دست از دار قالی می‌کِشد و دل به شعر جانسوز آن نوجوان می‌بازد. از سویی رشک کودکانه و از دیگر سو شوق نوحه‌خوانی در جانش زبانه می‌کشد: «خوش‌به حالش، چه خوب می‌خواند! چه می‌شد من هم می‌توانستم مثل او نوحه بخوانم!» (1) آن شب تا صبح، پنهانی اشک می‌ریزد و با حسرتِ درس و مشق، به خواب می‌رود. صبح فردا با اراده‌ای که حسرت دیروز در جانش دمیده راهی «مدرسه ناجیان» می‌شود. در عرض ۲ سال درس شبانه، کلاس ششم را تمام می‌کند و در پایان سال دوم، تصدیق کلاس ششم را می‌گیرد. از همین سال‌ها وارد هیات‌های تبریز می‌شود. «یک دفعه دیدم، کل اشعار نیّر را حفظ شده‌ام»! حالا او جوان 18 ساله‌ای است که نه تنها می‌تواند نوحه بخواند بلکه «حفظ نوحه» یکی از دلبستگی‌های هر روزه اوست. در این سال‌ها «کنزالحسین» سیدرضا حسینی معروف به «سعدی زمان» وِرد روزهای بیقراری اوست و سرانجام آن اتفاقی که قرار است شعله در جان نوحه‌خوان جوان بکشد، می‌افتد. آشنایی با شیخ ذاکران، «حاج حسن جهازچی» در یکی از هیات‌های محله امیرخیز او را جدی‌تر به وادی نوحه ترکی و عربی و فارسی می‌رساند. خود حاج‌ فیروز این آشنایی را چنین توصیف می‌کند: دیدم که واقعا حاج‌حسن جهازچی یک مقوله دیگری است. از روی کتاب نمی‌خوانَد. از حفظ می‌خواند و مثل دریا موج می‌زند. از یک نفر که کنارم نشسته‌بود، پرسیدم حاج‌حسن این شعرها را از کجا می‌خواند؟ گفت نَیـّـر داری؟ (2) ...

آخرین خبرها