رفتن به بالا
  • تعداد اخبار امروز : 0 خبر
  • شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲
  • السبت ۱۵ ربيع أول ۱۴۴۵
  • 2023 Saturday 30 September

صریر: کاظم قبادی، با صدور حکمی داود دلدار را به عنوان مدیر جدید روابط عمومی و امور فرهنگی هیات تیر اندازی با کمان استان آذربایجان شرقی منصوب کرد.

به گزارش صریرنیوز به نقل از روابط عمومی هیات تیراندازی با کمان استان آذربایجان شرقی، داود دلدار کارشناس رسمی رشته راه و ساختمان، دارای مدرک فیلمسازی و کارگردانی از انجمن سینمای جوانان تبریز و دارای گواهینامه خبر نویسی از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی بوده و از سوابق کاری وی می توان به اجرای همایش های ملی و بین المللی، معاونت اجتماعی مرکز ملی مقاوم سازی ایران، تاسیس آموزشگاه آزاد هنری دلسا، عضویت در انجمن انجمن عکاسان، مدرس مدرسه میثاق و مدرس تیراندازی با کمان فرزندان کارکنان دانشگاه صنعتی سهند، مدرس رشته کمان سنتی در باشگاه سوارکاری شهید باکری تبریز، مدیر هنری مجموعه داستان های سازمان امداد و نجات کشور، دبیر صنفی نشریه علمی راهبردی زیر ساخت و همکار وب سایت خبری icssn.ir، عضو سابق کمیته مشاوران شورای اسلامی استان آذربایجان شرقی، ریاست سابق کمیته تری دی و فیلد آرچری و همکار کمیته کمان سنتی هیئت تیراندازی با کمان استان، فعال در رشته کمانگیری روی اسب و حضور در مسابقات ملی و بین المللی شهرهای تهران، تبریز، آماسیا ، استانبول ، کهرمان ماراش، قوموش آی ، هنرآموز هنر های رزمی سواره در رشته های شمشیر زنی و تنت پگینگ ، قهرمان مسابقات کشوری رشته آرچری تگ سال ۱۳۹۹ و کسب رتبه سوم جام شهدای مسابقات استانی در شهر تبریز در رشته کمان گیری روی اسب ، حضور در دوره آموزشی باشگاه خجسته، استاد موچانی، حضور در دوره آموزشی استاد قورچیان، فعال رسانه‌ای، کسب مقام اول رشته کارتون در جشنواره مطبوعات استان در سال ۱۳۸۹ و عضو هیئت تحریریه نشریه های مختلف از جمله نشریه آبادگران انجمن پیمانکاران و فعال در نشریه آذرکمان، خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی باخیش و همکار هفته نامه شهریمه سلام و همکاری با برخی نشریات و خبرگزاری‌ها و نیز همکاری با صدا و سیمای کیش اشاره کرد.

در بخشی از متن حکم انتصاب مدیر جدید روابط عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی آمده است:

انتظار دارد با بهره گیری از خرد جمعی و با سعه صدر و تعامل با خانواده بزرگ تیر اندازی با کمان در راستای رشد و توسعه ورزش تیراندازی با کمان همت گمارید . امید است با اتکال به خداوند متعال و تجارب گران سنگ خویش در انجام وظایف محوله موفق و سربلند باشید.
پیش از این انتصاب، خانم وحیده نبی زاده مدیریت روابط عمومی هیات تیر اندازی با کمان استان آذربایجان شرقی را بر عهده داشت.

اخبار مرتبط

نظرات

یادداشت ویژه

روضه رضوان با نفس گرم «فخرالذاکرین» مکتب مرثیه تبریزی

به گزارش صریرنیوز: فرشید باغشمال: با درگذشت «مرحوم حاج‌فیروز زیرک‌کار»، آخرین بازمانده «مکتب مرثیه تبریز» از میان‌مان رفت و سینه‌ای از معارف ارادت‌ورزی به آستان قدسی اهل‌بیت علیهم‌السلام را با خود به سرای جاوید برد. ۱۹ مرداد ۱۳۹۹، روزی که «مرحوم حاج فیروز زیرک‌کار» معروف به «فخرالذاکرین» پیر عارف‌مسلک آستان مقدس آل‌الله رخت از دنیا بست و  در مقبره معروف به «حمال تبریزی» آرام گرفت. سال ۱۳۹۹ همین موقع‌ها بود که نهادهای فرهنگی و بی‌فرهنگی! مسابقه بَنِرزنی برای تسلیت آن بزرگوار گذاشته بودند. با فروکش آن موج‌سواری‌های دل‌آزار، یاد و نام مرحوم زیرک‌کار به فراموشی سپرده شد. به بهانه همین خاموشی و فراموشی در سومین در ماه محرم، یادی می‌کنیم از شعر، شخصیت والا و سبک و سیاق زندگی مردی که اسوه نوحه و مدیحه معاصر در تبریز و آذربایجان و ایران‌مان است.  با درگذشت «مرحوم حاج‌فیروز زیرک‌کار»، آخرین بازمانده «مکتب مرثیه تبریز» از میان‌مان رفت و سینه‌ای از معارف ارادت‌ورزی به آستان قدسی اهل‌بیت علیهم‌السلام را با خود به سرای جاوید برد. مرحوم حاج‌فیروز زیرک‌کار سال ۱۳۱۵ در محله دوه‌چی تبریز چشم به جهان گشود. او تا نوجوانی در یک خانه قدیمی در محله دیک‌باشی تبریز،  سَرِ دار قالی کار می‌کرد و سرگرم معاش روزانه خانواده بود. تا سیزده چهارده سالگی مجالی برای درس‌خواندن نیافت و حتی از سواد خواندن و نوشتن هم بی‌بهره بود. به شوق نوحه‌خوانی؛  از «دار قالی» تا «مدرسه شبانه» در عاشورای یکی از همین سال‌ها، دسته‌ای از محله می‌گذرَد. نوجوانی هم‌سن‌ و سال فیروز تکه‌کاغذی به دست گرفته و نوحه می‌خوانَد. کوی و برزن های‌های به گریه می‌افتد. فیروز 13 ساله بی‌اختیار دست از دار قالی می‌کِشد و دل به شعر جانسوز آن نوجوان می‌بازد. از سویی رشک کودکانه و از دیگر سو شوق نوحه‌خوانی در جانش زبانه می‌کشد: «خوش‌به حالش، چه خوب می‌خواند! چه می‌شد من هم می‌توانستم مثل او نوحه بخوانم!» (1) آن شب تا صبح، پنهانی اشک می‌ریزد و با حسرتِ درس و مشق، به خواب می‌رود. صبح فردا با اراده‌ای که حسرت دیروز در جانش دمیده راهی «مدرسه ناجیان» می‌شود. در عرض ۲ سال درس شبانه، کلاس ششم را تمام می‌کند و در پایان سال دوم، تصدیق کلاس ششم را می‌گیرد. از همین سال‌ها وارد هیات‌های تبریز می‌شود. «یک دفعه دیدم، کل اشعار نیّر را حفظ شده‌ام»! حالا او جوان 18 ساله‌ای است که نه تنها می‌تواند نوحه بخواند بلکه «حفظ نوحه» یکی از دلبستگی‌های هر روزه اوست. در این سال‌ها «کنزالحسین» سیدرضا حسینی معروف به «سعدی زمان» وِرد روزهای بیقراری اوست و سرانجام آن اتفاقی که قرار است شعله در جان نوحه‌خوان جوان بکشد، می‌افتد. آشنایی با شیخ ذاکران، «حاج حسن جهازچی» در یکی از هیات‌های محله امیرخیز او را جدی‌تر به وادی نوحه ترکی و عربی و فارسی می‌رساند. خود حاج‌ فیروز این آشنایی را چنین توصیف می‌کند: دیدم که واقعا حاج‌حسن جهازچی یک مقوله دیگری است. از روی کتاب نمی‌خوانَد. از حفظ می‌خواند و مثل دریا موج می‌زند. از یک نفر که کنارم نشسته‌بود، پرسیدم حاج‌حسن این شعرها را از کجا می‌خواند؟ گفت نَیـّـر داری؟ (2) ...

آخرین خبرها