هشتمین رویداد ملی عصر امید در تبریز برگزار می‌شود

صریر: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌ شرقی از برگزاری هشتمین رویداد ملی عصر امید در دانشگاه آزاد تبریز خبر داد.

به گزارش خبرنگار صریرنیوز از تبریز، آرش رنجبران، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌ شرقی در نشست خبری با اصحاب رسانه از برگزاری هشتمین رویداد ملی عصر امید در دانشگاه آزاد تبریز خبر داد و گفت: هشتمین رویداد ملی عصر امید در دانشگاه آزاد تبریز، ۲۷ الی ۲۹ اردیبهشت برگزار می‌شود.

وی افزود: این رویداد ملی در حوزه های هوشمندسازی و اتوماسیون صنعتی، طراحی و مهندسی، فرآیندهای ساخت و روش های تولید، تحول دیجیتال در زنجیره‌ی ارزش، بازسازی، ارتقا و بهینه‌سازی تجهیزات، ارتقای کیفیت و انطباق با استاندارها، تعمیر و نگهداری پیش‌بینانه و تجویزی، انرژی‌های پایدار و بهینه‌سازی مصرف، بهداشت و ایمنی و محیط‌زیست، مدیریت لجستیک و تعاملات بین شرکتی برگزار می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌ شرقی از تحصیل ۷۰ هزار دانشجو در دانشگاه‌های آزاد آذربایجان‌شرقی در سال تحصیلی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۴ خبر داد و افزود: در سال ۱۴۰۱، ۵۵ هزار دانشجو در این دانشگاه تحصیل می‌کردند که با افزایش ۱۵ هزار نفری طی ‌دوسال، امسال شاهد تحصیل ۷۰ هزار دانشجو در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استانیم.

وی با اشاره به کاهش شرکت‌کنندگان در آزمون کنکور سراسری، ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در کنکور سراسری شرکت کردند ولی امسال تعداد شرکت‌کنندگان به زیر یک میلیون نفر رسیده است.

وی با بیان اینکه خانواده‌ها فرزندان خود را برای آینده بهتر در دانشگاه آزاد ثبت‌نام می‌کنند، افزود: برخلاف روند کاهشی شرکت کنندگان در کنکور، تعداد ثبت‌نام دانشجویان در دانشگاه آزاد در حال افزایش است و خانواده‌ها صرفاً مدرک تحصیلی نمی‌خواهند بلکه خواهان آینده‌ای درخشان برای فرزندان خودند.

رنجبران به تعامل و ارتباط دانشگاه و صنعت تأکید کرد و گفت: چهارشنبه، روز صنعتی دانشگاه آزاد واحد تبریز است که دانشجویان از واحدهای صنعتی بازدید می‌کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌ شرقی ادامه داد: حدود ۲۳ هفته صنعتی در دانشگاه برگزار کرده‌ایم و در راستای ایجاد تعاملات مناسب و سازنده با صنایع تفاهم‌نامه‌های موثر و کارآمد نیز انعقاد کرده‌ایم.

وی با اینکه رشته‌هایی که برای دانشجویان جذابیت تحصیل وجود ندارد، باید در آنها بازنگری شود، تصریح کرد: دانشجوان در حال تحصیل رشته‌هایی همچون ساخت و تولید و متالوژی در دانشگاه آزاد خیلی پایین است که باید در راستای افزایش رغبت و جذابیت این رشته ها در چارچوب آنها بازنگری شود.

رنجبران از وجود ۲۰۰ رشته تحصیلی در دانشگاه آزاد واحد تبریز خبر داد و گفت: رشته‌های حقوق، روانشناسی، مدیریت، علوم تربیتی، کامپیوتر و حسابداری شش رشته پرطرفدار دانشگاه آزادند.

وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در تلاش است رشته‌های غیرپزشکی با بازنگری سرفصل، در صنعت برگزار شوند که هدف‌گذاری ۳۰ درصدی برگزاری سرفصل‌های آموزشی در صنعت مطرح است تا فارغ‌التحصیلان رشته‌های تحصیلی مختلف با اندوخته‌ای وارد بازار کار شوند ‌که براساس ظرفیت‌های صنعتی استان آذربایجان‌شرقی این هدف قابل تحقق است.