افتخارآفرینی بین‌المللی؛

 تیم ۴ نفره ایران موفق به کسب دو جایزه و کاپ بین المللی معتبر در امارات شد

صریر:  یک تیم پژوهشی ایرانی متشکل از دکتر داود بهشتی زاده، دکتر آیدین استوار، مهندس محمد کیهانی و مهندس هادی روحی بلویری موفق شد دو جایزه معتبر بین‌المللی را در UAE International Best Ideas Competition کسب کند.

به گزارش خبرنگار صریرنیوز، یک تیم پژوهشی ایرانی متشکل از دکتر داود بهشتی زاده، دکتر آیدین استوار، مهندس محمد کیهانی و مهندس هادی روحی بلویری موفق شد دو جایزه معتبر بین‌المللی را در UAE International Best Ideas Competition کسب کند. این جشنواره که با هدف شناسایی برترین ایده‌های نوآورانه در حوزه پایداری، محیط زیست و تکنولوژی‌های پیشرفته در دنیا برگزار شد، از بین صدها پروژه ارائه‌شده، دو ایده تیم ایرانی را در بخش ایده ها و اختراعات برتر شایسته دریافت جوایز ویژه دانست.
دو جایزه مهم بین‌المللی برای نوآوری‌های پایدار UAE IDEAS AWARD این جایزه به پروژه “پوشش دیواری الکتریکی نانو سبز برای گرمایش پایدار” اهدا شد که یک فناوری پیشرفته در بهینه‌سازی مصرف انرژی، کاهش هزینه‌های گرمایش ساختمان و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای محسوب می‌شود.
THE ISEAS ARABIA INTERNATIONAL AWARD – این جایزه برای پروژه “راهکار نوآورانه کاهش شوری خاک با استفاده از گچ بازیافتی” اعطا شد که راهکاری عملی و پایدار برای افزایش بهره‌وری کشاورزی در مناطق شور و بیابانی، بازیافت ضایعات صنعتی و بهبود کیفیت خاک‌های زراعی ارائه داده است.
این رقابت، با حضور برترین پژوهشگران و مخترعان بین‌المللی برگزار شد و جوایز برگزیدگان توسط شیخ احمد بن سعید آل مکتوم اهدا گردید. شیخ احمد بن سعید آل مکتوم ، عموی نخست وزیر امارات متحده عربی و حاکم دوبی ، یکی از برجسته‌ترین شخصیت‌های اقتصادی و دولتی امارات متحده عربی است که ریاست گروه امارات ، (Emirates Group)، ریاست هواپیمایی امارات و هواپیمایی فلای دوبی ، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری دبی، و رئیس هیئت ‌مدیره بسیاری از شرکت‌ها و هلدینگهای کلیدی این کشور را بر عهده دارد. او نقش مهمی در توسعه اقتصادی دبی، به‌ویژه در زمینه‌های هوانوردی، نوآوری و سرمایه‌گذاری‌های پایدار ایفا کرده است. تیم ۴ نفره ایرانی در این رویداد، علاوه بر دریافت جوایز، پیشنهادهای علمی و فناورانه خود را برای توسعه فناوری‌های نوین پایدار در امارات و منطقه ارائه دادند.

گامی بزرگ در توسعه فناوری‌های سبز و پایدار
این موفقیت، نشان‌دهنده توان علمی و خلاقیت پژوهشگران ایرانی در حل چالش‌های زیست‌محیطی و توسعه فناوری‌های نوین ساختمانی و کشاورزی است. دو پروژه ارائه‌شده، نقش مهمی در تحول صنعت ساخت‌وساز، مدیریت منابع طبیعی و کاهش اثرات زیست‌محیطی خواهند داشت.

شرحی مختصر از تیم علمی:
دکتر داود بهشتی زاده، پژوهشگر و مخترع برجسته در حوزه مهندسی عمران و مدیریت ساخت، دارای بیش از ۶۰ مدال و جایزه بین‌المللی از جمله مدال طلای جشنواره علمی اختراعات سیلیکون ولی آمریکا و کاپ گرند پریکس تورنتو کانادا است. وی با ثبت بیش از ۴۵ اختراع تخصصی در زمینه‌های بتن‌های نوین، مصالح ساختمانی پیشرفته، بتن سبز و فناوری‌های نوین بازیافت‌پذیر و پروژه های مرتبط با انژی ، نقش مهمی در توسعه پایدار صنعت ساختمان ایفا کرده است. ایشان عضو ارشد بنیاد ملی نخبگان ایران بوده و در حوزه تولید و بهینه‌سازی مصالح ساختمانی نوین و پایدار، تحقیق و نوآوری‌های گسترده‌ای داشته است. وی همچنین با ارائه پروژه‌های خلاقانه در زمینه کاهش شوری خاک، تولید بتن بازیافتی، و سیستم‌های نوین گرمایشی پایدار، توانسته جوایز معتبر جهانی را کسب کند.
آقای بهشتی زاده علاوه بر فعالیت‌های تحقیقاتی، در برگزاری جشنواره‌های ملی و بین‌المللی ایده و اختراع نیز نقش فعالی دارد و همواره در تلاش برای ارائه راهکارهای نوین در حوزه ساختمان، محیط زیست و انرژی‌های پایدار است.

دکتر آیدین استوار ، نویسنده کتب مرجع برای مقطع دکترا ، مدرس و مخترع برجسته، یکی از پیشروان حوزه هوش و استعداد تحلیلی است. ایشان با بیش از یک دهه تجربه تدریس و تألیف کتاب‌های مرجع، به عنوان یک چهره شناخته‌شده ملی و بین المللی در آموزش هوش و ریاضیات فعالیت دارند. هرساله دوره‌های هوش و استعداد تحلیلی برای متقاضیان ورود به مدارس تیزهوشان در ایران برگزار می‌کنند. علاوه بر تدریس، دکتر استوار در سطح بین‌المللی نیز به عنوان مخترع و پژوهشگر فعالیت کرده و جوایز متعددی را دریافت کرده‌اند ایشان عضو رسمی فدراسیون بین المللی مخترعین و آکادمی مخترعان کانادا هستند.
دکتر استوار دارای چندین ثبت اختراع در حوزه‌های مختلف علمی و فناورانه است، از جمله توسعه متد جدید برای افزایش هوش ریاضی در دانش‌آموزان ، پروژه‌های نوآورانه در زمینه نانوفناوری و مواد جدید برای توسعه پایدار و بهینه‌سازی مصرف انرژی ، بازی فکری و آموزشی “مکعب‌های کلمه‌ساز” برای تقویت هوش زبانی، افزایش سرعت پردازش ذهنی و گسترش دایره واژگان در سنین ۹ تا ۱۵ سال. ایشان نه‌تنها در زمینه آموزش و هوش تحصیلی بلکه در حوزه اختراعات علمی نیز تأثیر بسزایی داشته‌اند. دعوتنامه‌های بین‌المللی، عضویت در سازمان‌های معتبر و جوایز کسب‌شده نشان‌دهنده فعالیت‌های گسترده و نوآوری‌های ایشان در سطح جهانی است. با ادامه فعالیت‌های علمی و پژوهشی، ایشان به عنوان یکی از چهره‌های شاخص در حوزه نوآوری‌های علمی و آموزشی شناخته می‌شوند.

مهندس محمد کیهانی یک متخصص برجسته در حوزه فناوری‌های پیشرفته ساخت و تولید بتن‌های نوین است. وی مالک شرکت ایران فریمکو، یکی از معتبرترین مراکز تولید بتن‌های خاص و مصالح ساختمانی پیشرفته در ایران، می‌باشد. ایران فریمکو همچنین دارای دانشگاه علمی-کاربردی تخصصی بتن و مصالح ساختمانی است که نقش مهمی در آموزش نیروی متخصص ایفا می‌کند. مهندس کیهانی در حوزه بتن‌های فوق‌مقاوم، پایدار و فناوری‌های نوین ساخت‌وساز فعالیت دارد و در پروژه‌های بین‌المللی مرتبط با توسعه مصالح پایدار و بازیافتی مشارکت کرده است.

مهندس هادی روحی بلویردی ، مخترع و پژوهشگر برجسته، با بیش از ۱۹ سال سابقه درخشان در حوزه‌های صنعتی ، صنایع غذایی و پژوهشی، نقش بسزایی در توسعه فناوری و نوآوری‌های علمی ایفا کرده است. وی با کسب ۱۵ مدال جهانی از مسابقات بین‌المللی اختراعات و ابداعات علمی، افتخارات بسیاری را برای کشور به ارمغان آورده است. از جمله این دستاوردها می‌توان به مدال طلای مسابقات جهانی سیلیکون ولی آمریکا در سال ۲۰۲۴ و مدال طلای المپیاد جهانی نوآوری‌های علمی تورنتو کانادا در همان سال ، اشاره کرد.