رفتن به بالا
  • تعداد اخبار امروز : 0 خبر
  • شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲
  • السبت ۱۵ ربيع أول ۱۴۴۵
  • 2023 Saturday 30 September

صریر: محمود نورانی، کارشناس رسمی فیفا در تبریز و نفر سوم جهان در آنالیز تخصصی بازی‌های ملی و بین‌المللی فوتبال؛ افتخاری ارزشمند برای شهرش به ارمغان آورده است.

به گزارش خبرنگار صریرنیوز در تبریز، محمود نورانی، کارشناس رسمی فیفا در تبریز و نفر سوم جهان در آنالیز تخصصی بازی‌های ملی و بین‌المللی فوتبال امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در تبریز اظهار داشت: پس از سال‌ها تلاش علمی توانستیم با بهره‌گیری از هوش مصنوعی نرم افزاری برای تحلیل آنلاین مسابقات فوتبال در سطح جهان و کشور، طراحی کنیم.

وی ادامه داد: به رغم پیشنهادات مختلف بین‌المللی و همچنین ملی، حضور در تبریز را برای پیشبرد فعالیت‌های خود انتخاب کردم و معتقدم برای همگام‌سازی آنالیز مسابقات فوتبال در کشور باید بیش از این‌ها تلاش کرد.

نورانی گفت: بر خود وظیفه می دانم هفدهم مرداد ماه سالروز شهادت شهید صارمی که به نام روز خبرنگار نامگذاری شده و سایر جانباختگان اینحوزه همچون حادثه هواپیمای c130 (سی یکصد و سی) را حضور شما انسان های مسئولیت پذیر و متعهد تبریک عرض نمایم.

این کارشناس رسمی فیفا در تبریز ادامه داد: بنده از سال ۹۵ تا به امروز به شکل بسیار تخصصی و ویژه در حوزه آی تی به دنبال انجام کارهایی متفاوت و خاص با هدف بی نیازسازی کشورم درحوزه ورزش هستم. نتیجه تلاش های قریب به ۱۰ ساله اینجانب و دوستان عزیزم، اخذ نشان و سرتیفیکیت معتبر بین المللی از فیفا در حوزه آنالیز پیش، آنلاین و پساز از بازی تمامی مسابقات فوتبال ایران و جهان با بهره گیری از هوش مصنوعی است.

وی گفت: تا به امروز هیچ شخصی در کشور و در بسیاری از کشورهای دنیا، نتوانسته فعالیت‌های قابل دفاع و منحصربفردی در حوزه آنالیز آنلاین و تخصصی مسابقات مختلف با دقت نزدیک به صددرصدی داشته باشد. در دیدارهای اخیری که با مسئولان فیفا و همچنین فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران داشتیم اعلام کردم که بنده به عنوان یک تبریزی، ازهمین شهر و دیار فعالیت رسمی و رسانه ای خود را آغاز خواهم کرد. بنده شخصی علمی هستم و هیچ علاقه ای به فعالیت های سیاسی نظیر انتخابات مجلس وشورای شهر ندارم که با برگزاری این نشست، سعی در تبلیغات مستقیم و غیرمستقیم داشته باشم.

نورانی در تبیین عملکرد ربات آنالیزور بازی‌های فوتبال گفت: Gpt یا همان سرور هوش مصنوعی، وظیفه دارد که به شکل روزانه تمامی سرورهای دنیا را جستجو و اقدام به حفظ و نگهداری آن‌ها در حافظه خود‌ می‌نماید. اینربات همچون مغز انسان، شبیه‌سازی شده و شامل دو حافظه کوتاه‌مدت و بلند مدت است. این ربات، پس از ارسال درخواست مورد نظر، فرآیند جستجو و محاسبه را آغاز می‌کند.

وی در همین راستا ادامه داد: با گسترش روزافزون تکنولوژی، اکثر علم‌ها به استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روی آورده‌ اند و ما نیز با استفاده از توان و دانشتخصصی تیم متخصص پنج نفره و زیر مجموعه چهل نفری خود اقدام به بهره‌گیری از هوش مصنوعی در حوزه آنالیز آنلاین، پیش و پس از بازی فوتبال کردیم.

نورانی تصریح کرد: این سیستم آنالیز، قابلیت آن را دارد که در کمتر از هشت ثانیه، اطلاعاتی کامل از تمام بازیکنان و مربیان همچون لیگ اروپا و ایران را استخراجکرده و gpt با استفاده از حافظه بلندمدت، اطلاعات درخواستی لازم از تیم مورد نظر را پس از نشان دادن فیلم بازی‌ها، تحلیل نماید. این ربات پس از ارائهتحلیل‌‌های درخواستی، اطلاعات آن را برای همیشه در حافظه خود نگاه داشته و در درخواست‌های بعدی نیز، تحلیل‌هایی همچون تحلیل « بازی گذشتهاستقلال_تراکتور» را ارائه می‌کند.

وی ادامه داد: ربات ما قابلیت آن را دارد که همچون یک مشاور و مربی تخصصی، پیشنهادات لازم را ارائه کرده و حتی قوی‌ترین ترکیب تیم برایبازی در مقابل تیم حریف را ارائه نماید. وجه تمایز gpt و مغز ما آن است که ممکن است مغز انسان دچار شک و اشتباه شود اما شک و خطا در ربات، جایی نخواهد داشت.

این کارشناس رسمی فیفا در تبریز خاطرنشان کرد: ازجمله کارهای مهم هوش مصنوعی تحلیل هر۱۴دقیقه بازی live، تشخیص نحوه فعالیت و عملکرد بازیکنان ، ضعف دروازه بان ، نحوه بازی درمقابل تیم حریف است.تشخیص و کنترل حالت روانی بازیکنان، ضعف‌های تیم مقابل،خط حمله، هافبک‌ها و خط حمله از دیگر قابلیت‌های ربات می‌باشد. با استفاده از این ربات، بهترین راهبرد برای برد در مقابل تیم حریف را با ارائه واقعی‌ترین تحلیل،امکان‌پذیرتر خواهد کرد.

نورانی، با بیان اینکه چهار پروژه دیگر مهم و‌ بین المللی توسط تیم او در دست اجراست عنوان کرد؛ امیدواریم در آینده نزدیک با برگزاری نشست‌های دیگر رسانه‌ای،شاهد‌ رونمایی از دستاوردهای دیگر این مجموعه باشیم.

بنابر این گزارش، محمود حاجی استاد نورانی متولد سال ۱۳۵۸ در تبریز است که پس از سال‌ها تحصیل و کسب عناوین مختلف علمی توانسته مدارک رسمی وبین المللی مایکروسافت azure administrators management، azure fundamentals ، concert management و microsoft administrators data center که از جمله معتبرترین و مهم‌ترین مدارک علمی جهان در حوزه دانش IT محسوب می‌شوند را کسب کند. از جمله مهم‌ترین فعالیت‌ها و تخصص‌های ارزشمند مهندس نورانی می‌توان به برنامه نویسی تحت شبکه ، برنامه نویسی تحت وب، مدیریت امنیت شبکه، برنامه نویسی تحت هوش مصنوعی و مدیرت تحت سیستم های شبکه اشاره کرد.

اخبار مرتبط

نظرات

یادداشت ویژه

روضه رضوان با نفس گرم «فخرالذاکرین» مکتب مرثیه تبریزی

به گزارش صریرنیوز: فرشید باغشمال: با درگذشت «مرحوم حاج‌فیروز زیرک‌کار»، آخرین بازمانده «مکتب مرثیه تبریز» از میان‌مان رفت و سینه‌ای از معارف ارادت‌ورزی به آستان قدسی اهل‌بیت علیهم‌السلام را با خود به سرای جاوید برد. ۱۹ مرداد ۱۳۹۹، روزی که «مرحوم حاج فیروز زیرک‌کار» معروف به «فخرالذاکرین» پیر عارف‌مسلک آستان مقدس آل‌الله رخت از دنیا بست و  در مقبره معروف به «حمال تبریزی» آرام گرفت. سال ۱۳۹۹ همین موقع‌ها بود که نهادهای فرهنگی و بی‌فرهنگی! مسابقه بَنِرزنی برای تسلیت آن بزرگوار گذاشته بودند. با فروکش آن موج‌سواری‌های دل‌آزار، یاد و نام مرحوم زیرک‌کار به فراموشی سپرده شد. به بهانه همین خاموشی و فراموشی در سومین در ماه محرم، یادی می‌کنیم از شعر، شخصیت والا و سبک و سیاق زندگی مردی که اسوه نوحه و مدیحه معاصر در تبریز و آذربایجان و ایران‌مان است.  با درگذشت «مرحوم حاج‌فیروز زیرک‌کار»، آخرین بازمانده «مکتب مرثیه تبریز» از میان‌مان رفت و سینه‌ای از معارف ارادت‌ورزی به آستان قدسی اهل‌بیت علیهم‌السلام را با خود به سرای جاوید برد. مرحوم حاج‌فیروز زیرک‌کار سال ۱۳۱۵ در محله دوه‌چی تبریز چشم به جهان گشود. او تا نوجوانی در یک خانه قدیمی در محله دیک‌باشی تبریز،  سَرِ دار قالی کار می‌کرد و سرگرم معاش روزانه خانواده بود. تا سیزده چهارده سالگی مجالی برای درس‌خواندن نیافت و حتی از سواد خواندن و نوشتن هم بی‌بهره بود. به شوق نوحه‌خوانی؛  از «دار قالی» تا «مدرسه شبانه» در عاشورای یکی از همین سال‌ها، دسته‌ای از محله می‌گذرَد. نوجوانی هم‌سن‌ و سال فیروز تکه‌کاغذی به دست گرفته و نوحه می‌خوانَد. کوی و برزن های‌های به گریه می‌افتد. فیروز 13 ساله بی‌اختیار دست از دار قالی می‌کِشد و دل به شعر جانسوز آن نوجوان می‌بازد. از سویی رشک کودکانه و از دیگر سو شوق نوحه‌خوانی در جانش زبانه می‌کشد: «خوش‌به حالش، چه خوب می‌خواند! چه می‌شد من هم می‌توانستم مثل او نوحه بخوانم!» (1) آن شب تا صبح، پنهانی اشک می‌ریزد و با حسرتِ درس و مشق، به خواب می‌رود. صبح فردا با اراده‌ای که حسرت دیروز در جانش دمیده راهی «مدرسه ناجیان» می‌شود. در عرض ۲ سال درس شبانه، کلاس ششم را تمام می‌کند و در پایان سال دوم، تصدیق کلاس ششم را می‌گیرد. از همین سال‌ها وارد هیات‌های تبریز می‌شود. «یک دفعه دیدم، کل اشعار نیّر را حفظ شده‌ام»! حالا او جوان 18 ساله‌ای است که نه تنها می‌تواند نوحه بخواند بلکه «حفظ نوحه» یکی از دلبستگی‌های هر روزه اوست. در این سال‌ها «کنزالحسین» سیدرضا حسینی معروف به «سعدی زمان» وِرد روزهای بیقراری اوست و سرانجام آن اتفاقی که قرار است شعله در جان نوحه‌خوان جوان بکشد، می‌افتد. آشنایی با شیخ ذاکران، «حاج حسن جهازچی» در یکی از هیات‌های محله امیرخیز او را جدی‌تر به وادی نوحه ترکی و عربی و فارسی می‌رساند. خود حاج‌ فیروز این آشنایی را چنین توصیف می‌کند: دیدم که واقعا حاج‌حسن جهازچی یک مقوله دیگری است. از روی کتاب نمی‌خوانَد. از حفظ می‌خواند و مثل دریا موج می‌زند. از یک نفر که کنارم نشسته‌بود، پرسیدم حاج‌حسن این شعرها را از کجا می‌خواند؟ گفت نَیـّـر داری؟ (2) ...

آخرین خبرها