- شنبه 21 مرداد 1402 - 19:11
- کد خبر : 19954
- اجتماعی » اخبار برگزیده » تیتر نخست » حوادث

صریر: هشت واحد مسکونی توسط موسسه خیرین جوان تبریز در مناطق زلزلهزده خوی ساخته شد.
به گزارش خبرنگار اعزامی صریرنیوز به شهرستان خوی، هشت واحد مسکونی تخریب شده در روستای «وار» کانون مرکز زلزله خوی، به همت مردم خیر تبریز و توسط موسسه خیرین جوان تبریز احداث شده بود، به مناسبت هفته خبرنگار، توسط اصحاب رسانه آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی افتتاح و کلید آن به صاحب خانه ها تقدیم شد.
«محرم بیرق دار» مدیرعامل «خیرین جوان تبریز» در جریان بازدید خبرنگاران و افتتاح هشت منزل مسکونی زلزلهزده خوی اظهار داشت: این خیریه با کمک خود مردم، مدتی قبل اقدام به ساخت هشت باب منزل برای افراد بی بضاعت زلزلهای که هیچ آشنایی با روال بانکی نداشتند؛ کرده است.
وی با بیان اینکه تمامی خانه ها صرفا برای افراد بیبضاعت ساخته شده است، خاطرنشان کرد: شش باب از این منازل امروز تحویل مردم عزیز روستای “وار” شده و دو منزل باقیمانده نیز طی روزهای آتی تکمیل خواهد شد.
بیرق دار با اشاره به اینکه که یکی از این منازل مسکونی طی ۱۸ روز گذشته ساخته شده است، گفت: به پاس قدردانی از فعالیتهای اهالی رسانه در پوشش وضعیت زلزله زدگان خوی، تحویل نخستین واحدهای مسکونی افتتاح شده زلزله به دست اصحاب قلم و رسانه انجام میگیرد.
وی با بیان اینکه تمامی این منازل با مصالح درجه یک و زیر نظر ناظران بنیاد مسکن ساخته شده است، میگوید: از هفت ماه گذشته تاکنون خیرین جوان تبریز پس از استقرار در منطقه به طبخ و توزیع غذا به اهالی روستا پرداخت و سپس ۱۵۳ کانکس با ارزش هر یک ۳۰ میلیون تومان تهیه و بین اهالی توزیع کرد.
مدیرعامل خیرین جوان تبریز ادامه داد: در مرحله بعدی، خانوادههای کم برخوردار را شناسایی کردیم که نمیتوانستند به دلیل شرایط اخذ وام، آن از دولت دریافت کنند. مثلا برخی خانوادهها از روال بانکی اطلاعی نداشتند و یا ضامن نمیتوانستند پیدا کنند. بنابراین نیازسنجی مربوطه انجام گرفته و برای آنها با کمک مردم خانه ساختیم.
موسس خیریه جوان تبریز با بیان اینکه فعالیت این خیریه با تهیه پکهای شب یلدا در سال ۹۲ به همراه همسرش آغاز شده است، افزود: تمامی فعالیتهای خیریه در ایام کرونا در محلات محروم و حاشیه شهر بود و در ابتدا ماسک و محلول ضدعفونی بین اهالی توزیع کردیم و سپس به سمت تهیه بستههای معیشتی رفتیم.
وی با بیان اینکه در ابتدا تعداد اندکی بسته معیشتی توانستند تهیه کنند، گفت: وقتی فعالیت خیریه در فضای مجازی انتشار یافت، با کمک مردمی که عضوی از خانواده آنها به دلیل کرونا فوت کرده ولی نمیتوانستند مراسم بگیرند و میخواستند هزینه آن را صرف کارهای خیر کنند، بستههای معیشتی تهیه شده به ۱۰۰۰ بسته رسید و سپس با کمک رسانهها در فضای مجازی، علاوه بر همشهریهای عزیز، واحدهای صنعتی و صنفی نیز از ما حمایت کردند و ماهانه توانستیم ۵۰۰۰ بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع کنیم و سپس به ۱۰ هزار بسته معیشتی رسید.
بیرق دار با اشاره به توزیع ۱۰ هزار بسته یلدایی در سال، تصریح کرد: تمامی کارها و فعالیتهای خود را مدیون رسانهها و مردم هستیم؛ اکنون ۲۰۰ نفر عضو فعال داریم و همشهریان بسیاری از طریق فضای مجازی ما را دنبال کرده و در زمان نیاز به کمک از هیچ کمکی دریغ نمیکنند.
وی گفت: تعداد ۱۲۷۸ خانواده که عضو کمیته امداد و یا بهزیستی نیستند و نمیتوانند خرج و مخارج خود را تامین کنند، تحت پوشش خیریه قرار دادیم. اکنون در محلات بی بضاعت تبریز رابط هایی داریم که در صورت مشاهده افراد نیازمند، تحقیقات لازم را انجام داده و در صورت صحت سنجی، تحت پوشش خیریه قرارمیگیرند.
مناطق زلزلهزده خوی بیش از هفت ماه بعد از وقوع زلزله شدید در زمستان سال پیش همچنان چهره یک شهر زلزله زده را دارد. برخی چادرها و کانکس هایی که زیر برف و باران بودند، اینبار زیر نور آفتاب همچنان پا برجاست.
نظرات