رفتن به بالا
  • تعداد اخبار امروز : 0 خبر
  • شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲
  • السبت ۱۵ ربيع أول ۱۴۴۵
  • 2023 Saturday 30 September

صریر: شهردار تبریز گفت: لازمه توفیق در موضوعات شهری و کاهش آسیب‌های اجتماعی تغییر نگاه و دیدگاه نسبت به این مسایل روزمره است.

به گزارش خبرنگار صریرنیوز در تبریز، یعقوب هوشیار پیش از ظهر امروز در آیین گرامیداشت ۲۷ اردیبهشت روز روابط عمومی که با حضور رئیس و  اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار تبریز، معاونان ستادی، مدیران و کارکنان واحدهای روابط عمومی مناطق، سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه برگزار شد، اظهار کرد: جنس خدمات شهرداری تبریز مقدس و نسبت به سایر دستگاه‌های اجرایی متفاوت است که بدون ریا و تظاهر در تمام ساعات شبانه‌روز ارائه می‌شود.

وی افزود:  از لحاظ آماری خدمات شهرداری تبریز نسبت به سایر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست ولی با نقطه ایده‌آل آن فاصله داریم که باید بسترهای ایده‌آل را  فراهم کنیم.

 هوشیار با اشاره به تغییر رویکرد شهرداری از خدمات ‌محوری به رویکرد اجتماعی اعلام کرد: نگاه ما تغییر ریل حرکت شهرداری از نهادی خدماتی به سمت کارکردهای اجتماعی است و گذر زمان، خدمات ارائه شده به شهر و شهروندان را در محک ارزیابی قرار خواهد داد.

وی اضافه کرد: مطابق راهبردهای ارائه شده به شورای اسلامی شهر حرکت کرده و نمایندگان مردم در پارلمان محلی نیز با این سیاست همراه شهرداری هستند.

شهردار تبریز با اشاره به ضرورت تغییر دیدگاه در موضوعات شهری و آسیب‌های اجتماعی نیز گفت:  حذف نمک‌پاشی همت بزرگی توسط مردم و شهرداری تبریز بوده و فرهنگ‌سازی روابط عمومی و رسانه ها در این حوزه توفیق بزرگی بود چرا که موجب همراهی مردم  با مدیریت شهری شد.

وی ضمن قدردانی از نقش مثبت و ممتازرسانه‌های محلی و همچنین سرپرستی رسانه‌های سراسری در استان در تحقق برنامه‌های پیش‌بینی شده مدیریت شهری اضافه کرد: با تغیر دیدگاه در بحث هوای پاک و ترافیک  و با بهره‌مندی از دانش شرکت‌های دانش‌بنیان  و دانشگاه‌های تبریز همانند حذف ۵۰ هزار تن نمک از سطح معابر شهر،  آلودگی هوا را کاهش می‌دهیم.

هوشیار  با بیان اینکه تغییر دیدگاه تنها در گرو بحث شفافیت و ارائه اطلاعات درست و صحیح و روشن به مردم اتفاق می‌افتد، ابراز داشت: هر چقدر به سمت شفاف سازی در حوزه های سلامت و شایسته سالاری حرکت کنیم،  نتایج بهترین خواهیم گرفت که  یکی از تکالیف  اعضای شورا نیز همین مورد است .

وی با اشاره به عدم شکایت از رسانه‌ها از ابتدای مدیریت فعلی شهرداری تبریز گفت: روابط عمومی ها باید از ارائه آمار و ارقام اغراق آمیز و بزرگنمایی مسائل پرهیز کنند.

شهردار تبریز در پایان ضمن اشاره به نیاز جامعه به انتشار اخبار خوب  و امیدوارکننده با بیان اینکه این موضوع به معنی  عدم انتقاد رسانه‌ها از مدیران و مسئولان نیست، گفت: مدیریت شهری در یک سال اخیر به همت مدیران روابط عمومی در تولید اخبار امیدبخش موفق عمل کرده و این روش باید تداوم داشته باشد.

همچنین در این مراسم از جمعی از مدیران روابط عمومی معاونت ها، مناطق، سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه، مدیران و کارکنان اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تبریز و همچنین مدیر و کارکنان امور ارتباطات شورای اسلامی کلانشهر تبریز تجلیل به عمل آمد.

اخبار مرتبط

نظرات

یادداشت ویژه

روضه رضوان با نفس گرم «فخرالذاکرین» مکتب مرثیه تبریزی

به گزارش صریرنیوز: فرشید باغشمال: با درگذشت «مرحوم حاج‌فیروز زیرک‌کار»، آخرین بازمانده «مکتب مرثیه تبریز» از میان‌مان رفت و سینه‌ای از معارف ارادت‌ورزی به آستان قدسی اهل‌بیت علیهم‌السلام را با خود به سرای جاوید برد. ۱۹ مرداد ۱۳۹۹، روزی که «مرحوم حاج فیروز زیرک‌کار» معروف به «فخرالذاکرین» پیر عارف‌مسلک آستان مقدس آل‌الله رخت از دنیا بست و  در مقبره معروف به «حمال تبریزی» آرام گرفت. سال ۱۳۹۹ همین موقع‌ها بود که نهادهای فرهنگی و بی‌فرهنگی! مسابقه بَنِرزنی برای تسلیت آن بزرگوار گذاشته بودند. با فروکش آن موج‌سواری‌های دل‌آزار، یاد و نام مرحوم زیرک‌کار به فراموشی سپرده شد. به بهانه همین خاموشی و فراموشی در سومین در ماه محرم، یادی می‌کنیم از شعر، شخصیت والا و سبک و سیاق زندگی مردی که اسوه نوحه و مدیحه معاصر در تبریز و آذربایجان و ایران‌مان است.  با درگذشت «مرحوم حاج‌فیروز زیرک‌کار»، آخرین بازمانده «مکتب مرثیه تبریز» از میان‌مان رفت و سینه‌ای از معارف ارادت‌ورزی به آستان قدسی اهل‌بیت علیهم‌السلام را با خود به سرای جاوید برد. مرحوم حاج‌فیروز زیرک‌کار سال ۱۳۱۵ در محله دوه‌چی تبریز چشم به جهان گشود. او تا نوجوانی در یک خانه قدیمی در محله دیک‌باشی تبریز،  سَرِ دار قالی کار می‌کرد و سرگرم معاش روزانه خانواده بود. تا سیزده چهارده سالگی مجالی برای درس‌خواندن نیافت و حتی از سواد خواندن و نوشتن هم بی‌بهره بود. به شوق نوحه‌خوانی؛  از «دار قالی» تا «مدرسه شبانه» در عاشورای یکی از همین سال‌ها، دسته‌ای از محله می‌گذرَد. نوجوانی هم‌سن‌ و سال فیروز تکه‌کاغذی به دست گرفته و نوحه می‌خوانَد. کوی و برزن های‌های به گریه می‌افتد. فیروز 13 ساله بی‌اختیار دست از دار قالی می‌کِشد و دل به شعر جانسوز آن نوجوان می‌بازد. از سویی رشک کودکانه و از دیگر سو شوق نوحه‌خوانی در جانش زبانه می‌کشد: «خوش‌به حالش، چه خوب می‌خواند! چه می‌شد من هم می‌توانستم مثل او نوحه بخوانم!» (1) آن شب تا صبح، پنهانی اشک می‌ریزد و با حسرتِ درس و مشق، به خواب می‌رود. صبح فردا با اراده‌ای که حسرت دیروز در جانش دمیده راهی «مدرسه ناجیان» می‌شود. در عرض ۲ سال درس شبانه، کلاس ششم را تمام می‌کند و در پایان سال دوم، تصدیق کلاس ششم را می‌گیرد. از همین سال‌ها وارد هیات‌های تبریز می‌شود. «یک دفعه دیدم، کل اشعار نیّر را حفظ شده‌ام»! حالا او جوان 18 ساله‌ای است که نه تنها می‌تواند نوحه بخواند بلکه «حفظ نوحه» یکی از دلبستگی‌های هر روزه اوست. در این سال‌ها «کنزالحسین» سیدرضا حسینی معروف به «سعدی زمان» وِرد روزهای بیقراری اوست و سرانجام آن اتفاقی که قرار است شعله در جان نوحه‌خوان جوان بکشد، می‌افتد. آشنایی با شیخ ذاکران، «حاج حسن جهازچی» در یکی از هیات‌های محله امیرخیز او را جدی‌تر به وادی نوحه ترکی و عربی و فارسی می‌رساند. خود حاج‌ فیروز این آشنایی را چنین توصیف می‌کند: دیدم که واقعا حاج‌حسن جهازچی یک مقوله دیگری است. از روی کتاب نمی‌خوانَد. از حفظ می‌خواند و مثل دریا موج می‌زند. از یک نفر که کنارم نشسته‌بود، پرسیدم حاج‌حسن این شعرها را از کجا می‌خواند؟ گفت نَیـّـر داری؟ (2) ...

آخرین خبرها