رفتن به بالا
  • تعداد اخبار امروز : 0 خبر
  • شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲
  • السبت ۱۴ ذو القعدة ۱۴۴۴
  • 2023 Saturday 3 June

صریر: هوشیار در خصوص این که شهرداری در مسیرگشایی خیابان فلسطین به دنبال حفظ کنسولگری سابق آلمان است نیز گفت: ملکی که با این عنوان از آن یاد می شود، پیش از آنکه کنسولگری آلمان باشد، در واقع مدرسه سمیه و دارای ارزش تاریخی و هویتی برای شهر تبریز است.

به گزارش خبرنگار صریرنیوز در تبریز، یعقوب هوشیار در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه در واکنش به انتشار تصویرِ حکمی مبنی بر انفصال موقت از خدمت شهردار تبریز در فضای مجازی( حکمی که در آن عنوان شده بود که شهردار تبریز دارای شاکی خصوصی است و توسط دستگاه دیوان عدالت اداری حکم  به انفصال موقت از خدمتش  را داده است)، اظهار کرد: در حال حاضر بیش از دو هزار پرونده علیه شهرداری تبریز در جریان و ۹۰ درصد آنها در دیوان عدالت اداری مطرح است و آرای آنها هر دو تا سه هفته اعلام می شود و در رای اخیر دیوار عدالت اداری نیز که علیه شهرداری داده شده، لایحه تسلیمی از سوی ما در سامانه مربوطه بارگذاری شده بود که گویا قرائت نشده و پیگیر این موضوع در زمان فرصت اعتراض پیش‌‌بینی شده نیز هستیم.

مسیرگشایی و کنسولگری سابق آلمان

وی در خصوص این که شهرداری در مسیرگشایی خیابان فلسطین به دنبال حفظ کنسولگری سابق آلمان است نیز گفت: ملکی که با این عنوان از آن یاد می شود، پیش از آنکه کنسولگری آلمان باشد، در واقع مدرسه سمیه و دارای ارزش تاریخی و هویتی برای شهر تبریز است و همچنین اشخاصی که خانه های تاریخی این چنینی را در اختیار دارند، دارای حق مالکیت هستند و برای هر گونه تغییری در آنها باید اجازه مالک و حکم قانونی گرفته شود.

شهردار ادامه داد: با توجه به ضعف کریدورهای شمال به جنوب تبریز، خیابان فلسطین یکی از کریدورهایی است که می توان برای حل مشکل ترافیک شهر در این مناطق از آن استفاده کرد و خانه سمیه نیز در مسیر احداثی این کریدور قرار دارد که با توجه به سکونت مالک شخصی آن در خارج از کشور با دشواری بسیار نسبت به تملک آن اقدام کردیم تا به مجموعه ای فرهنگی تبدیل کنیم که به دلیل اقدام مالک برای ابطال رای ثبت تاریخی ملک خود این امکان مهیا نشد و  با این حال در عملیات اجرایی به خود بنا دست نزده ایم و صرفا دیوار فرو ریخته آن را برداشته ایم و بازسازی آن نیز انجام خواهد شد.

وی تاکید کرد: آنقدر که در دوره فعلی مدیریت شهرداری تبریز به موضوع حفظ هویت شهری توجه شده، در هیچ دوره اتفاق نیافتاده و تملک مجموعه ستارخان و باقرخان و ساماندهی مقبره الشعرا تنها بخشی از اقدامات صورت گرفته در این زمینه بوده که در مورد مقبره الشعرا سفره شمالی به پایان رسیده و سفره جنوبی نیز نهایت تا یک ماه آینده تکمیل خواهد شد.

 جور میراث فرهنگی را کشیده‌ایم

هوشیار خاطرنشان کرد: با این اتمام این پروژه ساماندهی بنای ارزشمند مقبره الشعرا به عنوان یکی از آرزوهای چندین ساله مردم تبریز که سابقه آن حتی به پیش از انقلاب می رسد، برآورده خواهد شد و این اقدام در حالی توسط شهرداری انجام شده است که هیچ وظیفه و مسئولیتی در این زمینه نداشته ایم و به نوعی جور میراث فرهنگی را کشیده ایم چون هر کسی نقش جهان را می دید، تاسف می خورد که چرا بنایی که نقش جهان از روی آن ساخته شده، در چنین وضعیت نامناسبی قرار دارد.

وی در مورد وضعیت کیوسک های مطبوعاتی سطح شهر نیز اظهار داشت: این مسأله یکی از معضلات شهری است که پیش از انقلاب نیز وجود داشته و در دوره فعلی شهرداری هیچ مجوزی در این زمینه صادر نشده و وضعیت کیوسک های موجود نیز در دست بررسی است.

شهردار تبریز همچنین در مورد برخی ادعاها مبنی بر خلع ید از پیمانکاران فضای سبز نیز گفت: باید توجه شود که مدت قرارداد و دوره خدمتی این پیمانکاران به پایان رسیده و می توانستند در مناقصه برگزار شده شرکت کنند که بنا به دلایلی حضور نیافتند و با این حال نسبت به استفاده از این نیروها در مراحل کاری مربوطه در آینده اعلام آمادگی کرده ایم.

۷۷ پروژه ناتمام در تبریز

شهردار تبریز با اشاره به پرونده پر حاشیه شرکت آذرپارک گفت: در مورد پروژه های شهرداری تبریز با دو معضل روبرو هستیم که یکی از آنها ۷۷ پروژه ناتمام با متولی گری بخش خصوصی است و از سال گذشته سعی کرده ایم با حل مشکلات این پروژه ها از طرق ممکن نسبت به تعیین تکلیف آنها تا پایان دوره فعلی شهرداری تبریز اقدام کنیم.

وی ادامه داد:  معضل بعدی پروژه‌هایی مانند دفع پسماند است که جنبه تعهدی دارند و در این زمینه بیش از ۱۰ سال با مشکل روبه‌رو بودیم و با اینکه شهرداری روزانه بیش از یک هزار تن زباله دفن می شد، هیچ حق تعیین و تکلیفی در این خصوص نداشتیم.

هوشیار تصریح کرد: آذرپارک نیز یکی از این پروژه‌هاست که پیگیر تعیین تکلیف آن هستیم و با بردن آن تحت ماده ۳۸ به دنبال خلع ید از شرکت مربوطه هستیم که نیازمند همکاری دستگاه های مسئول در این حوزه است و این قرارداد نه یک مناقصه و مزایده که یک قرارداد مشارکتی بین شهرداری و شرکت آذرپارک بوده که در دوره قبلی شورای شهر مصوب شده است و حتی افزایش قیمت های این شرکت مربوط به پارک حاشیه ای را نیز منوط به تعیین تکلیف قرارداد با شهرداری کرده ایم.

اخبار مرتبط

نظرات

یادداشت ویژه

تبریز و آذربایجان در انتظار مسافران نوروزی

به گزارش صریرنیوز در تبریز، آذربایجان شرقی، یکی از جذاب‌تری استان‌های نیمه شمال غرب ایران است. تاریخ غنی و مردم مهمان‌نواز، با ویژگی‌‌های فرهنگی خاص این دیار، بر جذابیت‌های این استان زیبا افزوده است. اگر قصد سر زدن به استان آذربایجان شرقی دارید، باید لیست بلندبالایی از مراکز دیدنی تهیه کنید. نوروز، این عید دوست داشتی با تعطیلی های چند روزه اش بهترین فرصت برای سفر و لذت بردن از مواهب طبیعی است و چه خوب که آذربایجان شرقی مقصد سفرهای نوروزی شما باشد. در ادامه به معرفی برخی نقاط دیدنی این استان می پردازیم. روستای کندوان روستای کندوان را در صدر لیست جاهای دیدنی آذربایجان شرقی قرار دارد که نباید دیدن آنها را از دست بدهید، بنویسد. به قطع دیدنی‌ترین نقطه استان آذربایجان روستای صخره‌ای کندوان است. این استان که در نزدیکی اسکو واقع شده‌ است، شهرتی جهانی دارد. معماری متفاوت خانه‌هایی که در دل صخره‌ها کنده شده‌اند و سبک زندگی خاص مردمان ساکن این روستا، باعث شده است تا کندوان سالانه میزبان هزاران گردشگر باشد. روستای کندوان دو خواهر دوقلو در ترکیه و ایالات متحده دارد. اما تنها روستای صخره‌ای مسکونی جهان به‌حساب می‌آید. بهترین زمان برای بازدید از کندوان، اواسط بهار تا اواخر تابستان است. ائل گلی ائل گلی، یا پارک شاه‌ گلی، از معروف‌ترین و مهم‌ترین مراکز تفریحی شهرستان تبریز است. قدمت این مجموعه تفریحی که دارای ارزش تاریخی و گردشگری بالایی است، به دوره آق قویولونها می‌رسد. دریاچه ائل‌گلی، در ابتدا برای تامین آب مورد نیاز شهرستان تبریز احداث شد. به مرور در کنار این دریاچه بنای ائل گلی احداث شد و این مجموعه توسعه یافت. امروزه، هتل‌های متعدد، مراکز فروش زنجیره‌ای و پارک بازی کودکان در مجموعه ائل گلی وجود دارند که باعث شده‌اند مجموعه ائل‌گلی به یکی از جذاب‌ترین دیدنی‌های تبریز تبدیل شود. توصیه می‌کنم حتما در سفر به آذربایجان از این مجموعه زیبا دیدن کنید. جنگل‌های ارسباران اگر عاشق طبیعت و طبیعت‌گردی هستید و هرکجا که باشید دنبال جنگل و سرسبزی هستید، حتما باید از جنگل‌های بی‌نظیر ارسباران آذربایجان شرقی دیدن کنید. جنگل‌های ارسباران از معدود بازماندگان جنگل‌های هیرکانی است. از جنگل‌های ارسباران به عنوان موزه حیات وحش ایران هم یاد می‌شود. گونه‌های متنوع و کم‌یابی از حیوانات در این منطقه از آذربایجان شرقی زندگی می‌کنند. خرس قهوه‌ای، سیاه‌گوش، مرال، غزال، مار افعی، گراز و پلنگ از معروف‌ترین گونه‌های حیوانی هستند که ارسباران میزبان حیات آنها است. جنگل‌های ارسباران در تابستان بسیار خنک است و هوای دلچسبی دارد. بهترین زمان بازدید از این پوشش طبیعی استان آذربایجان شرقی تابستان است. پس اگر دوست دارید از گرما فرار کنید و به گوشه دنجی از ایران پناه ببرید، جنگل‌ ارسباران بهترین گزینه به‌حساب می‌آید. کاخ شهرداری تبریز یکی از زیباترین عمارت‌های شهرستان تبریز و جالب‌ترین جاهای دیدنی آذربایجان شرقی، کاخ شهرداری است. این عمارت زیبا که درواقع مرکز انجام امور مربوط به شهرداری تبریز است، درست در مرکز این شهر واقع شده است. در کنار برج ساعتی که برای مردم تبریز جزو خاطره‌انگیزترین بناهای شهر است. کاخ شهرداری تبریز که حدودا ...

آخرین خبرها