- دوشنبه 21 فروردین 1402 - 07:51
- کد خبر : 19432
- اجتماعی » اخبار برگزیده » خبر اول » فرهنگ و هنر

صریر: نصرالله زاده گفت: قصد داریم امسال محوطه سازی خلعتپوشان به اتمام برسد و سپس با تأمین زیرساخت های گردشگری؛ درب سایت خلعتپوشان به روی عموم مردم بازگشایی شود.
به گزارش خبرنگار صریرنیوز در تبریز، «صفر نصرالله زاده» در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه دانشگاه تبریز با دارا بودن بیش از ۲۴ هزار دانشجو یکی از دانشگاههای کشور بوده و در رتبه بندی شاخصهای جهانی جایگاه خوبی دارد، اظهار داشت: در جریان سفر رئیس جمهور به استان در سال گذشته، حدود ۲۰۰ میلیارد تومان برای اتمام طرحهای نیمه تمام و توسعه دانشگاه اختصاص یافت.
رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به تدوین برنامه راهبردی دانشگاه و ابلاغ آن با پنج هدف کلان و ۴۴ راهبرد عملیاتی، گفت: به زودی دانشکده «علوم و فناوریهای بین رشتهای» به عنوان یک دانشکده مسأله محور در دانشگاه تبریز راه اندازی خواهد شد، اعتقاد دارم بسیاری از دانشکدههایی که مورد اقبال دانشجویان نبوده و دیگر با شرایط روز جامعه مطابق نیستند، باید تعطیل شوند.
وی از تحصیل ۱۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه تبریز خبر داد و خاطرنشان کرد: فعالیت دانشگاه در عرصه مرجعیت و دیپلماسی علمی مورد توجه ویژه قرار دارد و مباحثی چون مبادله استاد و دانشجو، طرحهای پژوهشی مشترک، مدرک دوگانه و راه اندازی گروهها و دانشکدههای مستقل در کشورهای مورد هدف پیش بینی شده است.
نصرالله زاده با اشاره به اینکه دانشگاه تبریز سال گذشته رتبه نخست جشنواره علمی پژوهشی «تا ثریا» را از لحاظ تعداد دانشجویان بین المللی و رتبه دوم سایر بخشها را کسب کرد، گفت: مجموع تعداد واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان مستقر در مرکز رشد و فناوری دانشگاه تبریز ۶۲ مورد بود که این رقم در سال گذشته به ۱۰۰ شرکت ارتقا یافت. اکنون ۵۰ شرکت در صف انتظار هستند.
رئیس دانشگاه تبریز در پاسخ به سؤال خبرنگار شبستان مبنی بر آخرین وضعیت منطقه تاریخی خلعتپوشان در دانشگاه تبریز اظهار داشت: برای بازسازی این میراث ارزشمند تاریخی برنامه داریم و امیدواریم که امسال عملیاتی شود.
وی با بیان اینکه نبود زیرساخت های لازم برای ورود گردشگران و همشهریان علت اصلی ممانعت از ورود مردم در ایام نوروز بوده است، یادآور شد: قصد داریم امسال محوطه سازی خلعتپوشان به اتمام برسد و سپس با تأمین زیرساخت های گردشگری؛ درب سایت خلعتپوشان به روی عموم مردم بازگشایی شود.
نصرالله زاده با بیان اینکه تبریز، دانشگاه برتر از لحاظ حمایت از پژوهش و فناوری در سال ۱۴۰۱ بود، افزود: دانشگاه تبریز از نظر چاپ تعداد مقالات در سال گذشته بعد از دانشگاه تهران در رتبه دوم قرار دارد. این در حالی است که تهران، سه برابر دانشگاه تبریز و بالغ بر ۲۲۰۰ نفر هیات علمی در مقابل ۷۶۰ نفر هیات علمی دانشگاه تبریز دارد.
وی با بیان اینکه تعداد دانشمندان یک درصد برتر تهران نیز ۴۰ نفر و دانشمندان یک درصد برتر تبریز ۲۲ نفر است، گفت: به زودی اندیشکده راهبردی بین المللی در دانشگاه راه اندازی می شود، با این هدف که دانشگاه تبریز تا پایان چهار سال حداقل بین سه دانشگاه اول کشور قرار گیرد.
نظرات