رفتن به بالا
  • تعداد اخبار امروز : 0 خبر
  • شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲
  • السبت ۱۴ ذو القعدة ۱۴۴۴
  • 2023 Saturday 3 June

صریر: نصرالله زاده گفت: قصد داریم امسال محوطه سازی خلعت‌پوشان به اتمام برسد و سپس با تأمین زیرساخت های گردشگری؛ درب سایت خلعت‌پوشان به روی عموم مردم بازگشایی شود.

به گزارش خبرنگار صریرنیوز در تبریز، «صفر نصرالله زاده» در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان این‌که دانشگاه تبریز با دارا بودن بیش از ۲۴ هزار دانشجو یکی از دانشگاه‌های کشور بوده و در رتبه بندی شاخص‌های جهانی جایگاه خوبی دارد، اظهار داشت: در جریان سفر رئیس جمهور به استان در سال گذشته، حدود ۲۰۰ میلیارد تومان برای اتمام طرح‌های نیمه تمام و توسعه دانشگاه اختصاص یافت.

رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به تدوین برنامه راهبردی دانشگاه و ابلاغ آن با پنج هدف کلان و ۴۴ راهبرد عملیاتی، گفت: به زودی دانشکده «علوم و فناوری‌های بین رشته‌ای» به عنوان یک دانشکده مسأله محور در دانشگاه تبریز راه اندازی خواهد شد، اعتقاد دارم بسیاری از دانشکده‌هایی که مورد اقبال دانشجویان نبوده و دیگر با شرایط روز جامعه مطابق نیستند، باید تعطیل شوند.

وی از تحصیل ۱۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه تبریز خبر داد و خاطرنشان کرد: فعالیت‌ دانشگاه در عرصه مرجعیت و دیپلماسی علمی مورد توجه ویژه قرار دارد و مباحثی چون مبادله استاد و دانشجو، طرح‌های پژوهشی مشترک، مدرک دوگانه و راه اندازی گروه‌ها و دانشکده‌های مستقل در کشورهای مورد هدف پیش بینی شده است.

نصرالله زاده با اشاره به این‌که دانشگاه تبریز سال گذشته رتبه نخست جشنواره علمی پژوهشی «تا ثریا» را از لحاظ تعداد دانشجویان بین المللی و رتبه دوم سایر بخش‌ها را کسب کرد، گفت: مجموع تعداد واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد و فناوری دانشگاه تبریز ۶۲ مورد بود که این رقم در سال گذشته به ۱۰۰ شرکت ارتقا یافت. اکنون ۵۰ شرکت در صف انتظار هستند.

رئیس دانشگاه تبریز در پاسخ به سؤال خبرنگار شبستان مبنی بر آخرین وضعیت منطقه تاریخی خلعت‌پوشان در دانشگاه تبریز اظهار داشت: برای بازسازی این میراث ارزشمند تاریخی برنامه داریم و امیدواریم که امسال عملیاتی شود.

وی با بیان این‌که نبود زیرساخت های لازم برای ورود گردشگران و همشهریان علت اصلی ممانعت از ورود مردم در ایام نوروز بوده است، یادآور شد: قصد داریم امسال محوطه سازی خلعت‌پوشان به اتمام برسد و سپس با تأمین زیرساخت های گردشگری؛ درب سایت خلعت‌پوشان به روی عموم مردم بازگشایی شود.

نصرالله زاده با بیان این‌که تبریز، دانشگاه برتر از لحاظ حمایت از پژوهش و فناوری در سال ۱۴۰۱ بود، افزود: دانشگاه تبریز از نظر چاپ تعداد مقالات در سال گذشته بعد از دانشگاه تهران در رتبه دوم قرار دارد. این در حالی است که تهران، سه برابر دانشگاه تبریز و بالغ بر ۲۲۰۰ نفر هیات علمی در مقابل ۷۶۰ نفر هیات علمی دانشگاه تبریز دارد.

وی با بیان این‌که تعداد دانشمندان یک درصد برتر تهران نیز ۴۰ نفر و دانشمندان یک درصد برتر تبریز ۲۲ نفر است، گفت: به زودی اندیشکده راهبردی بین المللی در دانشگاه راه اندازی می شود، با این هدف که دانشگاه تبریز تا پایان چهار سال حداقل بین سه دانشگاه اول کشور قرار گیرد.

اخبار مرتبط

نظرات

یادداشت ویژه

تبریز و آذربایجان در انتظار مسافران نوروزی

به گزارش صریرنیوز در تبریز، آذربایجان شرقی، یکی از جذاب‌تری استان‌های نیمه شمال غرب ایران است. تاریخ غنی و مردم مهمان‌نواز، با ویژگی‌‌های فرهنگی خاص این دیار، بر جذابیت‌های این استان زیبا افزوده است. اگر قصد سر زدن به استان آذربایجان شرقی دارید، باید لیست بلندبالایی از مراکز دیدنی تهیه کنید. نوروز، این عید دوست داشتی با تعطیلی های چند روزه اش بهترین فرصت برای سفر و لذت بردن از مواهب طبیعی است و چه خوب که آذربایجان شرقی مقصد سفرهای نوروزی شما باشد. در ادامه به معرفی برخی نقاط دیدنی این استان می پردازیم. روستای کندوان روستای کندوان را در صدر لیست جاهای دیدنی آذربایجان شرقی قرار دارد که نباید دیدن آنها را از دست بدهید، بنویسد. به قطع دیدنی‌ترین نقطه استان آذربایجان روستای صخره‌ای کندوان است. این استان که در نزدیکی اسکو واقع شده‌ است، شهرتی جهانی دارد. معماری متفاوت خانه‌هایی که در دل صخره‌ها کنده شده‌اند و سبک زندگی خاص مردمان ساکن این روستا، باعث شده است تا کندوان سالانه میزبان هزاران گردشگر باشد. روستای کندوان دو خواهر دوقلو در ترکیه و ایالات متحده دارد. اما تنها روستای صخره‌ای مسکونی جهان به‌حساب می‌آید. بهترین زمان برای بازدید از کندوان، اواسط بهار تا اواخر تابستان است. ائل گلی ائل گلی، یا پارک شاه‌ گلی، از معروف‌ترین و مهم‌ترین مراکز تفریحی شهرستان تبریز است. قدمت این مجموعه تفریحی که دارای ارزش تاریخی و گردشگری بالایی است، به دوره آق قویولونها می‌رسد. دریاچه ائل‌گلی، در ابتدا برای تامین آب مورد نیاز شهرستان تبریز احداث شد. به مرور در کنار این دریاچه بنای ائل گلی احداث شد و این مجموعه توسعه یافت. امروزه، هتل‌های متعدد، مراکز فروش زنجیره‌ای و پارک بازی کودکان در مجموعه ائل گلی وجود دارند که باعث شده‌اند مجموعه ائل‌گلی به یکی از جذاب‌ترین دیدنی‌های تبریز تبدیل شود. توصیه می‌کنم حتما در سفر به آذربایجان از این مجموعه زیبا دیدن کنید. جنگل‌های ارسباران اگر عاشق طبیعت و طبیعت‌گردی هستید و هرکجا که باشید دنبال جنگل و سرسبزی هستید، حتما باید از جنگل‌های بی‌نظیر ارسباران آذربایجان شرقی دیدن کنید. جنگل‌های ارسباران از معدود بازماندگان جنگل‌های هیرکانی است. از جنگل‌های ارسباران به عنوان موزه حیات وحش ایران هم یاد می‌شود. گونه‌های متنوع و کم‌یابی از حیوانات در این منطقه از آذربایجان شرقی زندگی می‌کنند. خرس قهوه‌ای، سیاه‌گوش، مرال، غزال، مار افعی، گراز و پلنگ از معروف‌ترین گونه‌های حیوانی هستند که ارسباران میزبان حیات آنها است. جنگل‌های ارسباران در تابستان بسیار خنک است و هوای دلچسبی دارد. بهترین زمان بازدید از این پوشش طبیعی استان آذربایجان شرقی تابستان است. پس اگر دوست دارید از گرما فرار کنید و به گوشه دنجی از ایران پناه ببرید، جنگل‌ ارسباران بهترین گزینه به‌حساب می‌آید. کاخ شهرداری تبریز یکی از زیباترین عمارت‌های شهرستان تبریز و جالب‌ترین جاهای دیدنی آذربایجان شرقی، کاخ شهرداری است. این عمارت زیبا که درواقع مرکز انجام امور مربوط به شهرداری تبریز است، درست در مرکز این شهر واقع شده است. در کنار برج ساعتی که برای مردم تبریز جزو خاطره‌انگیزترین بناهای شهر است. کاخ شهرداری تبریز که حدودا ...

آخرین خبرها