مسئولیت اجتماعی در مواجهه با بیماری های خاص در تبریز کمرنگ است

صریر: مدیر عامل موسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان (تسکین) از کم و ناکافی بودن میزان مسئولیت و مشارکت اجتماعی در مسیر یاری رساندن به کودکان مبتلا به سرطان انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار صریرنیوز در تبریز، مدیر عامل موسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان (تسکین)روز پنجشنبه در نشست با خبرنگاران از کم و ناکافی بودن میزان مسئولیت و مشارکت اجتماعی در مسیر یاری رساندن به کودکان مبتلا به سرطان انتقاد کرد و از شهروندان خواست تا با احساس مسئولیت بیشتر کودکان بیشتری را از دام این بیماری هولناک نجات داد .

جواد میلانی با اشاره به شعار سازمانی این موسسه با عنوان ” سرطان تسکین می خواهد” یادآوری کرد: این تسکین می تواند در قالب های مختلف از سوی رسانه ها، سازمان ها، فروشگاه ها، شرکت ها، موسسات و افراد خیر برای کمک به کودکان مبتلا به سرطان باشد.

وی با اشاره به شناور بودن هزینه های پروسه درمان و درصد حمایت این موسسه ،  گفت: در مواردی مانند اتفاقات طبیعی مثل زلزله و یا تغییر روند بیماری و از دست دادن سرپرست کودک و ….  این کودکان از حمایت ۱۰۰ درصدی تسکین برخوردار می شوند .

میلانی در ادامه گفت: هزینه های درمانی، شامل تمامی فرآیندهای مربوط به تشخیص تا درمان کودکان مبتلا به سرطان مانندآزمایش، سونوگرافی، بستری شدن، رادیوتراپی، شیمی درمانی و پیوند است که زیر چتر حمایتی این موسسه قرار دارند.

مدیرعامل موسسه تسکین، تامین هزینه های رفت و آمد واسکان خانواده هایی که برای درمان کودکان سرطانی خود به تبریز آمده اندو همچنین تامین وتوزیع اقلام بهداشتی مانند زیراندار، ماسک، دستمال کاغذی و پوشاک بهداشتی کودکان نیازمند را از جمله خدمات ارائه شده از سوی این موسسه  اعلام کرد.

وی اظهار داشت : هرگونه وقفه در تامین هزینه های چهار بخش فوق می تواند در درمان این کودکان وقفه ایجاد کند و این جبران ناپذیر است.

میلانی افزود: در سال ۹۸ ، ۴۴۲کودک تحت حمایت تسکین بودند که از این تعداد ۶۴ کودک قطع درمان شده و بهبود یافتند،۲۰ نفر فوت شدند و بقیه در مسیر ادامه درمان هستند که در این سال تسکین ۱۵ درصد از هزینه ها را تامین کرد.

وی ادامه داد: از ۴۱۴ کودک تحت حمایت تسکین در سال ۹۹ ، ۵۳ نفر بهبود یافته و قطع درمان شدند و۲۵ نفر فوت شدند. در این سال موسسه تسکین ۳۰ درصد هزینه های درمان را برعهده داشت و این درصد در سال ۱۴۰۰ به ۴۵ درصد رسیده است.