اسماعیل چمنی، کاندیدای شورای شهر تبریز:

نیازمند «اراده بلند، چشم انداز روشن و فداکاری برای تبریز» هستیم

صریر: چمنی گفت: عضو شورای شهر به جای آنکه سربار شهر باشد باید برای شهر آورده داشته باشد نه آنکه به فکر جبران کمبودهای خود باشد!

به گزارش خبرنگار صریرنیوز در تبریز، یکی از کاندیداهای انتخابات شورای شهر تبریز معتقد است: کسی که می خواهد عضو شورای شهر شود به جای آنکه سربار شهر و شهروندان شود باید ضمن حفظ استقلال خود، برای شهر هم آورده داشته باشد نه اینکه خلاء ها و کمبودهای جایگاه های دیگر از طریق این کرسی مقدس جبران شود!

اسماعیل چمنی در گفت‌وگو با خبرنگاران با تأکید بر اینکه اعضای شورای شهر باید خودشان در مرحله ثبت‌نام و سپس انتخاب به‌عنوان عضو شورا، خودشان آورده داشته باشند اظهار داشت: قانون محوری باید ملاک عمل همه اعضای شورا باشد و شایسته‌سالاری که حلقه مفقوده مدیریت شهری تبریز است، تثبیت و تقویت شود.

عضو ادوار شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اهمیت موضوع سرمایه‌گذاری در شهر، تاکید کرد: برای توسعه همه جانبه شهر و همچنین افزایش اشتغال و کاهش بیکاری نیاز به جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی در شهر تبریز هستیم تا موجب ایجاد درآمد پایدار برای شهر و شهرداری شود. شورای اسلامی شهر تبریز باید برای اشتغال جوانان قدم‌های اجرایی و عملیاتی بردارد و با تسهیل زمینه‌های سرمایه‌گذاری و افزایش ارتباطات، موجب جلب سرمایه‌گذاران به تبریز شود.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و بافندگان فرش دستباف تبریز با اشاره به اینکه در مقطع فعلی بیش از از هر زمان دیگری باید به مصالح شهری و توسعه شهر توجه کنیم، گفت: متاسفانه در حالی که بقیه شهرهای هم طراز تبریز، به سوی توسعه و جذب اعتبارات کلان ملی و اجرای پروژه های عمرانی و خدماتی در شهر و جذب سرمایه گذاری های کلان پیش می‌روند تبریز در طی چند سال گذشته درگیر برخی از کارهای ویترینی و حاشیه ها بوده است.

وی ادامه داد: به عنوان یکی از خادمین شهر در طی چند دوره شورای شهر، معتقدم «اراده بلند، چشم انداز روشن و فداکاری برای تبریز» باید در سرلوحه همه مدیران و تصمیم گیران شهر قرار گیرد. متاسفانه در طی سال های گذشته ما کمتر اراده ای برای فرار از روزمرگی ها مشاهده کردیم.

چمنی با اشاره به اینکه کار شوراییان، رسیدگی و پیگیری انتصاب و استخدام برخی از افراد نیست، تصریح کرد: شایسته سالاری حلقه مفقوده مدیریت شهرداری و فامیل سالاری آفت اصلی امور شورا و شهرداری است. در این رابطه، ملاک عمل باید قانون محوری باشد. روابط شورا و شهرداری باید بازتعریف شده و از دخالت رکن اصیل دموکراسی و مردم سالاری و کرسی نظارتی در امر اجرا جلوگیری شود.

وی در ادامه به جایگاه شهر تبریز در سطح ملی و بین المللی اشاره کرد و افزود: توجه به جایگاه بین المللی تبریز در سطح منطقه ضروری است؛ دیپلماسی شهری تبریز در قیاس با شهرهای دیگر منطقه و حتی ایران تضعیف شده است و تبریز می تواند و باید در معادلات و تصمیم گیری های کلان اقتصادی، فرهنگی و شهری منطقه و ایران نقش آفرینی کند.

نماینده ادوار شورای شهر تبریز با انتقاد از عملکرد شورا و شهرداری تبریز در رابطه با ورزش قهرمانی و همگانی، به سیاست‌های شورا و شهرداری در این رابطه اشاره کرد و خواستار توجه کافی به این مسئله شد.