همت شرکت عسل ریزان سراب در تحقق شعار جهش تولید
صریر: مدیرعامل شرکت عسل ریزان سراب گفت: در راستای کمک به تحقق شعار جهش تولید، ماهانه ۲۵۰ تن عسل و انواع مرباجات در این واحد تولید، بسته بندی و به خارج صادر میشود.
محمد هنرمند، در گفتوگو با خبرنگار اعزامی صریرنیوز اظهار داشت: این شرکت در سال ۸۱ شروع به کار کرد و در سال ۸۲ در زمینی به مساحت ۸ هزار و ۶۰۰ مترمربع توسط وزیر صنایع وقت به بهره برداری رسید.
وی اظهار داشت: ۵۰ درصد از محصولات تولیدی این شرکت در سال های اول در داخل کشور عرضه و ۵۰ درصد به خارج صادر می شد که از ۲ سال بعد از بهره برداری تاکنون کل محصولات تولیدی به خارج صادر می شود و این شرکت در داخل کشور فروش ندارد.
مدیرعامل شرکت عسل ریزان سراب با بیان اینکه ظرفیت اسمی این شرکت تولید یک هزار تن عسل و ۳ هزار تن انواع مرباجات در سال است، گفت: هم اکنون این واحد تولیدی با ۴۰ درصد ظرفیت سالانه فعالیت می کند.
هنرمند، ادامه داد: ۳۰ درصد تولیدات این واحد تولیدی عسل و ۷۰ درصد بقیه مرباجات است و تولیدات آن قبل از اعمال تحریم ها علیه کشور به کشورهای اروپایی به ویژه سوئد، کانادا و آلمان و برخی کشورهای آسیایی مانند مالزی صادر می شد.
وی با اشاره به اینکه در زمان کنونی صادرات این واحد تولیدی فقط به کشورهای همسایه محدود شده است، یادآوری کرد: با بهره برداری از این واحد تولیدی برای ۵۰ نفر اشتغالزایی ایجاد شده است.
مدیرعامل شرکت عسل ریزان سراب گفت: در صورت موافقت دولت و دستگاه های ذیربط می توان این واحد تولیدی را توسعه داد و برای ۵۰۰ نفر زمینه اشتغال ایجاد کرد و در این ارتباط هم اکنون سالن توسعه کارخانه آماده و کف سازی شده و در صورت صدور مجوز مسقف سازی می شود.
هنرمند، با بیان اینکه برخی بخشنامه ها و سنگ اندازی های دستگاه های اجرایی مانع از توسعه این کارخانه شده است، افزود: قرارداد این شرکت با کشورهای همسایه سالیان سال است که ۵ ساله و به صورت انحصاری بوده و در ازای صادرات محصولات یک دلار دریافت نمی شود، بلکه دریافتی این شرکت به صورت ریالی است.
وی با گلایه مندی از عدم پرداخت یک ریال ارزش افزوده به این شرکت، اظهار داشت: اداره دارایی بجای بازگرداندن حدود ۷۰۰ میلیون تومان ارزش افزوده به این شرکت خواهان پرداخت ۱۸ میلیون تومان نیز به صورت یکجا از بابت مالیات بر ارزش افزوده است.
مدیرعامل شرکت عسل ریزان سراب با اشاره به اینکه تا ۱۰ آبان برای پرداخت این مبلغ مهلت داده شده است، گفت: در صورت عدم پرداخت، کارت بازرگانی ما را باطل خواهند کرد و این کار موجب تعطیلی کارخانه می شود.
هنرمند، با بیان اینکه در سال جهش تولید بجای حمایت از واحدهای تولیدی برخی به دنبال تعطیلی آن ها هستند، ادامه داد: کارشناسان اداره دارایی ادعا می کنند که این کارخانه ۷۰۰ تن بیش تر از سهمیه شکر مصرف کرده و در نتیجه ۷۰۰ تن مرباجات تولید و در داخل کشور عرضه کرده است، در حالی که گفته آنان درست نیست چراکه این حجم مربا را نه می توان قاچاق کرد و نه در بازار داخل عرضه کرد و کسی هم نفهمد.
وی یادآوری کرد: شکر مورد نیاز این کارخانه بر اساس قیمت دلار آزاد تامین می شود در حالی که فروش آن ریالی بوده و افزایش قیمت دلار موجب متضرر شدن کارخانه می شود.
شهرستان ۱۳۵ هزار نفری سراب در ۱۳۰ کیلومتری شمال شرق تبریز واقع شده و به دلیل همجواری با رشته کوه های سبلان و بزقوش و طبیعت بکر و کم نظیر، ظرفیت های ویژه ای برای زنبورداری دارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰