سریال « روزهای بیقراری۲ » از شبکه دوم سیما پخش میشود
صریر: مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجانشرقی از پخش سریال «روزهای بیقراری۲» تولید سیمای مرکز آذربایجانشرقی از هفدهم فروردین ماه ۱۳۹۸ خبر داد.
به گزارش صریر از تبریز، «مرتضی صفری» اظهار داشت: با پایان یافتن ساخت و اجرای موسیقی تیتراژ پایانی فصل دوم مجموعه «روزهای بیقراری» توسط سیدجلالالدین محمدیان، این سریال ملودرام در کنداکتور پخش شبکه دوم سیما قرار گرفت و از هفدهم فروردین ماه ۱۳۹۸ به طور مداوم هر شب ۲۱:۳۰ به روی آنتن خواهد رفت.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجانشرقی افزود: مجموعه تلویزیونی« روزهای بیقراری۲» با داستانی در امتداد فصل اول توسط کاظم معصومی کارگردانی و به تهیهکنندگی امیرحسین شریفی تولید شده است.
صفری با تقدیر و تشکر از حمایتهای همه جانبه دکتر دارابی معاون امور استانهای رسانه ملی، آقای علیزاده معاون برنامهریزی و نظارت و آقای فاطمی رئیس مرکز سیمای استانهای سازمان صدا و سیما در تولید هر چه بهتر این سریال، خاطرنشان کرد: این مجموعه در ادامه روزهای بیقراری که فصل اول آن پیش از این از شبکه یک سیما پخش شد، تولید شده و بخش عمدهای از ماجراهای فصل دوم آن در شهر تبریز و بخشهایی از آن در شهر مشهد جریان دارد و ضمن پرداخت غیرمستقیم به رشد و توسعه کشور در ۴۰ سال گذشته، به معرفی ظرفیتهای این دو استان در داشتن ظرفیتهای تاریخی و گردشگری توجه شده است.
وی تصریح کرد: سارا صوفیانی، افسانه بایگان، حمیدرضا آذرنگ، مجید واشقانی، فخرالدین صدیق شریف، مهتاج نجومی، کاظم هژیرآزاد، صفا آقاجانی از جمله بازیگرانی هستند که در فصل دوم «روزهای بیقراری» به ایفای نقش پرداختهاند و تعدادی از بازیگران برجسته و پیشکسوت استانهای آذربایجانشرقی و خراسان رضوی نیز در آن هنرنمایی کردهاند.
در «روزهای بیقراری۲»، سارا که از همسر سابقش جدا شده، در پی هویت خود ناچار به سفری طولانی میشود. یک فرش نفیس دوره مشروطه تنها سندی است که او را به مقصود برساند.
گفتنی است، «روزهای بیقراری۲» در ۳۰ قسمت ۴۰ دقیقهای در معاونت سیمای مرکز آذربایجانشرقی به سفارش معاونت امور استانهای رسانه ملی تولید شده و در آن علاوه بر حضور بازیگران ملی، نزدیک به ۱۵۰ بازیگر بومی به ایفای نقش پرداختهاند.
کار پیش تولید این سریال از تیرماه شروع و پایان دیماه آماده پخش شد. ۸۵ درصد لوکیشنهای « روزهای بیقراری۲» در تبریز و ۱۵ درصد آن در شهر مشهد تصویربرداری شده و در آن تاریخچه فرش تبریز مرور شده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰