تنها شهرک سرمایهگذاری خارجی در تبریز فعال است
صریر: نیرومند با اعلام اینکه در کل کشور سرمایهگذاری خارجی تنها در استان آذربایجانشرقی و در بخش شهرکهای صنعتی جذب شده، گفت: ما به بسیاری از فعالان خارجی علاقمندی خود را برای سرمایهگذاری اعلام کردیم و در این زمینه زیرساختهای خوبی نیز فراهم شده است.
به گزارش صریر از تبریز، سیدمرتضی نیرومنداسکویی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در جشن پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در چهلمین بهار خود در شهرکهای صنعتی استان شاهد افتتاح و بهرهبرداری از ۲۳ پروژه عمرانی با اعتبار ۱۲۳ میلیارد ریال برای ایجاد و تکمیل زیرساختی شهرکهای صنعتی خواهد بود.
وی افزود: افتتاح پست فوق توزیع ۳۰ مگاواتی در شهرک صنعتی بعثت، احداث ساختمان آتشنشانی در شهرک صنعتی شبستر، احداث خط انتقال و شبکه توزیع داخلی ۲۰ کیلووات در شهرک صنعتی آیتآلله هاشمیرفسنجانی، گازرسانی به شهرکهای صنعتی بعثت، ملکان و بستانآباد دو، بهرهبرداری از طرحهای مخابراتی شهرکهای صنعتی بعثت، مرند، ولیعصر ملکان، بهرهبرداری ازساختمانهای اداری سه شهرک آخولا، ورزقان و عجبشیر وآمفی تئاتر شهرک صنعتی شهید سلیمی با اعتبار ۱۲۳ میلیارد ریال به بهرهبرداری میرسد.
نیرومند گفت: تصفیهخانه شهرکهای صنعتی ناحیه صنعتی ملکان و عالینسب نیز تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد.
ایجاد شهرک صنعتی تخصصی مس ورزقان و صنایعدستی در بستانآباد
مدیرعامل شهرکهای صنعتی آذربایجانشرقی همچنین تصریح کرد: به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایجاد شهرک صنعتی تخصصی مس ورزقان برای استقرار صنایع پایین دستی در ۱۰۰ هکتار، سایت اشتغال صنایعدستی در بستانآباد در ۶ هکتار با اشتغال ۶۰۰ نفر و با سرمایهگذاری ۵۵ میلیارد تومان برای ۱۵۲ کارگاه و ناحیه صنعتی علیشاه در ۱۶ هکتار شبستر کلنگزنی میشود.
وی افزود: ساختمان ایستگاه آتشنشانی شهرک صنعتی عالینسب تبریز با زیربنای ۲۵۷ متر مربع با اعتباری بالغ بر ۲.۵ میلیارد ریال و از خیابانهای در دست ساخت شهرک صنعتی عالینسب به طول یک کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد ریال به بهرهبرداری میرسد.
تنها شهرک سرمایهگذاری خارجی
نیرومند با اعلام اینکه در کل کشور سرمایهگذاری خارجی تنها در استان آذربایجانشرقی و در بخش شهرکهای صنعتی جذب شده، گفت: ما به بسیاری از فعالان خارجی علاقمندی خود را برای سرمایهگذاری اعلام کردیم و در این زمینه زیرساختهای خوبی نیز فراهم شده است.
وی با بیان اینکه سرمایهگذاری برای رشد در آینده از طریق شهرکهای صنعتی یک برنامه استراتژیک محسوب میشود، بیان کرد: نقش شهرکهای صنعتی به عنوان یک کاتالیزور در جذب سرمایههای داخلی و خارجی برای رشد توسعه صنایع در حال ظهور بر هیچکسی پوشیده نیست.
مدیرعامل شهرکهای صنعتی آذربایجانشرقی افزود: شهرکهای صنعتی بهترین و ایدهآلترین راه برای کمک به سرمایهگذاران در تحقق اهداف برنامههای آنها محسوب میشوند.
وی با اشاره به نقش صنایع کوچک در زمینه توسعه اقتصادی، اظهار کرد: این استان در زمینه صنایع کوچک جزو پنج استان برتر کشور محسوب میشود و این امر بر ضرورت توجه ویژه بر این حوزه میافزاید.
ایجاد شهرکهای صنعتی خصوصی مورد حمایت قرار میگیرد
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانشرقی گفت: این شرکت آمادگی دارد تا حمایتهای لازم را از ایجاد شهرکهای صنعتی خصوصی انجام دهد.
نیرومند اسکویی یادآور شد: این شرکت به شهرکهای صنعتی خصوصی به عنوان رقیب نگاه نمیکند و برای ایجاد و توسعه آنها از هیچ تلاشی مضایقه نمیکند.
وی افزود: خوشبختانه شهرکهای صنعتی خصوصی موفقی نیز در استان وجود دارد که شهرک صنعتی غرب تبریز نیز یکی از این شهرکهاست.
نیرومند اسکویی ادامه داد: تامین زیرساختها و امکانات زیربنایی برای شهرکهای صنعتی غیردولتی نیز همانند شهرکهای دولتی ضروری است و باید مدیران این شهرکها در رفع مشکلات زیرساختی کوشا باشند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانشرقی با اشاره به وجود هشت شهرک صنعتی خصوصی در استان گفت:پروانه بهرهبرداری ۶ شهرک صنعتی خصوصی صادر شده که نشان از حمایتهای این شرکت دارد.
وی افزود: شهرکهای صنعتی چرمسازان چرمشهر تبریز، صنعت اسکان تبریز، غرب تبریز، توسعه عمران میانه، سهند آذران، چالیش صنعت سالاری، کارآفرینان آذربایجان خاوری و مطلبزاده شبستر شهرکهای صنعتی خصوصی آذربایجانشرقی است.
بهرهبرداری از ۲۳۶۶ واحد صنعتی در ۵۴ شهرک و ناحیه صنعتی استان
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانشرقی تصریح کرد: دارای ۵۴ شرکت و ناحیه صنعتی بوده که این تعداد شامل ۳۷ شهرک و ۱۷ ناحیه صنعتی است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تمام شهرستانهای آذربایجانشرقی دارای شهرک صنعتی هستند، اظهار داشت: ۲ هزار و ۳۶۶ واحد صنعتی در شهرکهای صنعتی استان تا به امروز به بهرهبرداری رسیده که طبق آخرین پایش یکهزار و ۸۴۹ واحد صنعتی فعال مشغول فعالیت هستند.
نیرومنداسکویی با بیان اینکه ۷۲ درصد واحدهای صنعتی ( یکهزار و ۸۴۹ واحد صنعتی) مستقر در شهرکهای صنعتی آذربایجانشرقی با ظرفیتهای مختلف فعال و ۲۸ درصد( ۵۱۷ واحد صنعتی ) غیرفعال هستند.
کمبود نقدینگی، تامین مواداولیه و فقدان بازار مهمترین مشکلات واحدهای صنعتی
وی دلیل غیرفعال بودن واحدهای صنعتی در شهرکهای استان را را کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه و فقدان بازار اعلام کرد.
نیرومنداسکویی خاطرنشان کرد: ۷۶۷ واحد صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی استان زیر ۵۰ درصد، ۷۰۸ واحد صنعتی بین ۵۰ تا ۷۰ درصد و ۳۷۴ واحد صنعتی بالای ۷۰ درصد ظرفیت در حال فعالیت هستند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰